Raised This Month: $4 Target: $400
 1% 

[HELP] Hale sounds not working


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
UberMedicFully
Member
Join Date: Oct 2019
Location: In 2Fort chilling
Old 10-27-2020 , 09:31   [HELP] Hale sounds not working
Reply With Quote #1

Hey, i rented a server and uploaded my files up there everything is running but my problem is that i cant hear any sounds unless the Super Jump and the BGM. My Friends can hear them Doctor Krazy told me it could be a Client side error but i have no clue how to fix my problem at all

Im happy for every comment that could Help me

(I was thinking about to reinstal my server or deleting it and getting a new one on my Hoster but its a bit too much work just to hear some sounds but it sucks to not hear them breh)
UberMedicFully is offline
J0BL3SS
Junior Member
Join Date: Sep 2020
Location: Gensokyo
Old 10-27-2020 , 10:26   Re: [HELP] Hale sounds not working
Reply With Quote #2

Quote:
Originally Posted by UberMedicFully View Post
Hey, i rented a server and uploaded my files up there everything is running but my problem is that i cant hear any sounds unless the Super Jump and the BGM. My Friends can hear them Doctor Krazy told me it could be a Client side error but i have no clue how to fix my problem at all

Im happy for every comment that could Help me

(I was thinking about to reinstal my server or deleting it and getting a new one on my Hoster but its a bit too much work just to hear some sounds but it sucks to not hear them breh)
Check your Error Logs, if you can't see any problem, it should be clientside issue, check your game console, try to delete sound.cache files in your tf\download\sound and tf\sound in your computer's folder (Even try Delete whole tf\download folder if needed). Then verify file integrity, Then Join Your Server Again.
__________________

Last edited by J0BL3SS; 10-27-2020 at 10:52. Reason: More Info
J0BL3SS is offline
UberMedicFully
Member
Join Date: Oct 2019
Location: In 2Fort chilling
Old 10-27-2020 , 12:19   Re: [HELP] Hale sounds not working
Reply With Quote #3

Thanks my guy for the Answer i will test that, i hope that i wont delete all my tf/download folder cuz theres pretty much in it :>

Also the sound.cache files are keep getting redownloaded, i also deleted them many times still nothing but i will still try what u told me
UberMedicFully is offline
J0BL3SS
Junior Member
Join Date: Sep 2020
Location: Gensokyo
Old 10-28-2020 , 06:11   Re: [HELP] Hale sounds not working
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by UberMedicFully View Post
Thanks my guy for the Answer i will test that, i hope that i wont delete all my tf/download folder cuz theres pretty much in it :>

Also the sound.cache files are keep getting redownloaded, i also deleted them many times still nothing but i will still try what u told me
sound.cache always been redownloaded because its cache of every single sound , also it worked me. as you said it should be clientside problem, send server logs or your in-game console that can help people who wan't to help you
__________________
J0BL3SS is offline
UberMedicFully
Member
Join Date: Oct 2019
Location: In 2Fort chilling
Old 10-28-2020 , 11:42   Re: [HELP] Hale sounds not working
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by J0BL3SS View Post
sound.cache always been redownloaded because its cache of every single sound , also it worked me. as you said it should be clientside problem, send server logs or your in-game console that can help people who wan't to help you
Sadly it havent worked at all :/
Gonna take a bit break of TF2 anyways since i want to animate Freak Fortress 2 stuff (my first time heh)

I will reply to you when it worked somehow when i tried to fix it again in the next days
UberMedicFully is offline
UberMedicFully
Member
Join Date: Oct 2019
Location: In 2Fort chilling
Old 10-30-2020 , 03:56   Re: [HELP] Hale sounds not working
Reply With Quote #6

Also.. I took a look in the ingame console and i found this when a sound were working:

656.391175 BlockingGetDataPointer: Async I/O Force freak_fortress_2\taming_engi\taming_bgm02.mp3 ( 30.68 msec / 30.70 msec total )

When i google'd the problem it didnt rly helped me forward
UberMedicFully is offline
Hoto Cocoa
Senior Member
Join Date: Jun 2018
Location: Somewhere
Old 10-31-2020 , 09:04   Re: [HELP] Hale sounds not working
Reply With Quote #7

Make sure that the sampling rate is 44.1 kHz
Hoto Cocoa is offline
UberMedicFully
Member
Join Date: Oct 2019
Location: In 2Fort chilling
Old 11-08-2020 , 02:11   Re: [HELP] Hale sounds not working
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by Hoto Cocoa View Post
Make sure that the sampling rate is 44.1 kHz
Makes sense.. Thanks for the Answer havent looked in here for a while, well my custom sounds are at 44.1 kHz also of the Public Hales, do i need to configure something in game or else? I do hear stuff in other FF2 Servers but sometimes they also dont work on specific Hales

Last edited by UberMedicFully; 11-08-2020 at 02:11. Reason: wrong spelled
UberMedicFully is offline
UberMedicFully
Member
Join Date: Oct 2019
Location: In 2Fort chilling
Old 11-08-2020 , 02:17   Re: [HELP] Hale sounds not working
Reply With Quote #9

Ohhhh, my audio settings were on 48kHz changed to 441 let me test it real quick!

Not fixed, even deleted my sound.cache in my sound folders

Last edited by UberMedicFully; 11-08-2020 at 03:08. Reason: not fixed.
UberMedicFully is offline
Rise
Junior Member
Join Date: Jun 2020
Old 11-18-2020 , 23:38   Re: [HELP] Hale sounds not working
Reply With Quote #10

Are the paths in your boss CFGs correct?
__________________
This thread has been blessed by Rise's presence.
Rise is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:04.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode