Raised This Month: $51 Target: $400
 12% 

[REQ] No scope, no shoot


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 03-02-2017 , 09:59   Re: [REQ] No scope, no shoot
Reply With Quote #11

I tested both yours and mine.
//Edit: your first code works the same as mine.
__________________

Last edited by OciXCrom; 03-02-2017 at 10:00.
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
edon1337
Penguin Enthusiast
Join Date: Jun 2016
Location: Macedonia
Old 03-02-2017 , 10:06   Re: [REQ] No scope, no shoot
Reply With Quote #12

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
I tested both yours and mine.
//Edit: your first code works the same as mine.
It's a huge problem blocking attack because animation is client side..
__________________
edon1337 is offline
blanko
Senior Member
Join Date: Aug 2008
Old 03-02-2017 , 12:41   Re: [REQ] No scope, no shoot
Reply With Quote #13

Quote:
Originally Posted by edon1337 View Post
Did you test it or you're just guessing ?
I'm not a moron, I test everything! And the shoot went off and killed the enemy. Tested with all snipers.
__________________
blanko is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 03-02-2017 , 13:31   Re: [REQ] No scope, no shoot
Reply With Quote #14

He was clearly talking to me. Which code are you talking about? The one I posted doesn't kill unless zoomed.
__________________

Last edited by OciXCrom; 03-02-2017 at 13:31.
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
blanko
Senior Member
Join Date: Aug 2008
Old 03-02-2017 , 16:22   Re: [REQ] No scope, no shoot
Reply With Quote #15

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
He was clearly talking to me. Which code are you talking about? The one I posted doesn't kill unless zoomed.
Could it be a conflict with another plugin causing it not to work for me?
__________________
blanko is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 03-02-2017 , 17:30   Re: [REQ] No scope, no shoot
Reply With Quote #16

It's possible.
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
blanko
Senior Member
Join Date: Aug 2008
Old 03-02-2017 , 19:23   Re: [REQ] No scope, no shoot
Reply With Quote #17

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
It's possible.
Sorry if this question sound stupid but I have little to none knowledge about amxx scripting... any idea what kind of plugin might be causing this conflict?
__________________
blanko is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 03-03-2017 , 05:25   Re: [REQ] No scope, no shoot
Reply With Quote #18

Sorry as well, but I can't know which plugins you are using.
__________________

Last edited by OciXCrom; 03-03-2017 at 05:25.
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
Bugsy
AMX Mod X Moderator
Join Date: Feb 2005
Location: NJ, USA
Old 03-03-2017 , 21:40   Re: [REQ] No scope, no shoot
Reply With Quote #19

Works, but after shooting while scoped, the user does not resume to being scoped. I personally like it this way.
PHP Code:

#include <amxmodx>
#include <cstrike>
#include <fakemeta>
#include <hamsandwich>

new const Version[] = "0.1";

const 
ScopeWeapons = ( ( << CSW_SCOUT ) | ( << CSW_AWP ) | ( << CSW_G3SG1 ) | ( << CSW_SG550 ) );

const 
m_flNextPrimaryAttack 46;
const 
m_pActiveItem 373;
const 
XO_Player 5;
const 
XO_Weapon 4;

public 
plugin_init()
{
    
register_plugin"No No-Scoping" Version "bugsy" );
    
    
register_event"CurWeapon" "CurWeapon" "be" "1=1" );
}

public 
CurWeaponid )
{
    if ( 
ScopeWeapons & ( << read_data) ) )
    {
        new 
iEntID get_pdata_cbaseid m_pActiveItem XO_Player );
        
set_pdata_floatiEntID m_flNextPrimaryAttack , ( cs_get_user_zoomid ) < CS_SET_FIRST_ZOOM ) ? get_gametime() + 0.02 0.0 XO_Weapon );
    }

__________________

Last edited by Bugsy; 03-03-2017 at 21:47.
Bugsy is offline
edon1337
Penguin Enthusiast
Join Date: Jun 2016
Location: Macedonia
Old 03-04-2017 , 04:10   Re: [REQ] No scope, no shoot
Reply With Quote #20

Quote:
Originally Posted by Bugsy View Post
Works, but after shooting while scoped, the user does not resume to being scoped. I personally like it this way.
PHP Code:

#include <amxmodx>
#include <cstrike>
#include <fakemeta>
#include <hamsandwich>

new const Version[] = "0.1";

const 
ScopeWeapons = ( ( << CSW_SCOUT ) | ( << CSW_AWP ) | ( << CSW_G3SG1 ) | ( << CSW_SG550 ) );

const 
m_flNextPrimaryAttack 46;
const 
m_pActiveItem 373;
const 
XO_Player 5;
const 
XO_Weapon 4;

public 
plugin_init()
{
    
register_plugin"No No-Scoping" Version "bugsy" );
    
    
register_event"CurWeapon" "CurWeapon" "be" "1=1" );
}

public 
CurWeaponid )
{
    if ( 
ScopeWeapons & ( << read_data) ) )
    {
        new 
iEntID get_pdata_cbaseid m_pActiveItem XO_Player );
        
set_pdata_floatiEntID m_flNextPrimaryAttack , ( cs_get_user_zoomid ) < CS_SET_FIRST_ZOOM ) ? get_gametime() + 0.02 0.0 XO_Weapon );
    }

If bugsy doesn't use bits in his codes, is that even bugsy?
__________________

Last edited by edon1337; 03-04-2017 at 04:11.
edon1337 is offline
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:13.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode