Raised This Month: $52 Target: $400
 13% 

[TF2] HUD Message - Resolved


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
shubhishubhi
Senior Member
Join Date: Mar 2008
Old 10-01-2008 , 02:45   [TF2] HUD Message - Resolved
Reply With Quote #1

Possible to display HUD messages in TF2... If so which functions do I need to use for that...

Any pointers ?
shubhishubhi is offline
CrimsonGT
Veteran Member
Join Date: Oct 2007
Location: Gainesville, FL
Old 10-01-2008 , 09:19   Re: [TF2] HUD Message
Reply With Quote #2

http://docs.sourcemod.net/api/

type "hud". You can also look at nican's spray trace plugin or numerous other ones for an idea on how to use it properly.

You basically just need SetHudTextParams, ShowHudText.
__________________
CrimsonGT is offline
shubhishubhi
Senior Member
Join Date: Mar 2008
Old 10-01-2008 , 09:38   Re: [TF2] HUD Message
Reply With Quote #3

Hmmm... Just checked those links...

Have tried and it works..

Thanks
shubhishubhi is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:00.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode