Raised This Month: $52 Target: $400
 13% 

Bug Report SourceBans not working properly now.


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
SilentBr
Veteran Member
Join Date: Jan 2009
Old 09-28-2014 , 02:01   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #31

If I ban a player he can still play in my tf2 servers. I mean, he got banned (permanently), one day after he can play again. How can I block him to join?
SilentBr is offline
friagram
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Silicon Valley
Old 09-28-2014 , 18:45   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #32

Quote:
Originally Posted by Peace-Maker View Post
Looks like the "kickid" command isn't backwards compatible with the Steam2 format.
I assumed it was, because there was a post on the mailing list saying the engine still accepts both formats.

https://code.google.com/p/sourcebans...e/detail?r=164
This uses whatever format is used in the rcon status output.
Replaced kickid to use sm_kick > steamid

Seems to work for us
This is lazy, and probably you should just convert back to whatever steam format works.
But w/e sm_kick will always work.
Attached Files
File Type: zip sourcebans_crap.zip (37.6 KB, 83 views)
__________________
Profile - Steam Group - Plugins - Blog - Donate
Add me on steam if you are seeking sp/map/model commissions.

Last edited by friagram; 09-28-2014 at 18:46.
friagram is offline
friagram
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Silicon Valley
Old 10-05-2014 , 18:40   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #33

The admin kickit i posted doesn't work right (accidentally used the integer steam id ), use
https://code.google.com/p/sourcebans...e/detail?r=164 seems to work now converting/kicking steam2/3
__________________
Profile - Steam Group - Plugins - Blog - Donate
Add me on steam if you are seeking sp/map/model commissions.
friagram is offline
pizzahut
Senior Member
Join Date: Oct 2004
Old 10-10-2014 , 07:35   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #34

Quote:
Originally Posted by friagram View Post
use
https://code.google.com/p/sourcebans...e/detail?r=164 seems to work now converting/kicking steam2/3
fixed link: https://code.google.com/p/sourcebans/source/list
pizzahut is offline
delldude1989
Junior Member
Join Date: Jul 2014
Old 10-10-2014 , 22:36   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #35

is there a way to unban a user , an admin mistakenly perm. banned a user and i can't unban them ...
delldude1989 is offline
Horsedick
AlliedModders Donor
Join Date: Sep 2011
Old 10-16-2014 , 10:54   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #36

Quote:
Originally Posted by delldude1989 View Post
is there a way to unban a user , an admin mistakenly perm. banned a user and i can't unban them ...
Sourcebans shouldn't have this issue with unbanning someone, check the ban configs under /tf/ and see what they say.
Horsedick is offline
Aggamemnon
SourceMod Donor
Join Date: Dec 2011
Location: Australia
Old 10-21-2014 , 09:52   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #37

Thanks very much for that link friagram. I will be giving that a try and see if it will do the job now, however with you saying it should I reckon it will.
__________________
Aggamemnon is offline
Cerise
Senior Member
Join Date: Jun 2009
Location: debug_backtrace()
Old 10-21-2014 , 15:35   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #38

Quote:
Originally Posted by pizzahut View Post
I only get the plain text file when browsing the sourceban interface
__________________
Cerise is offline
VPPGamingNetwork
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Japan
Old 10-26-2014 , 23:03   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #39

Help me please getting this error

13:45:15 L 10/19/2014 - 13:45:00: [SM] Native "SQL_TQuery" reported: Invalid database Handle 0 (error: 4)
13:45:15 L 10/19/2014 - 13:45:00: [SM] Displaying call stack trace for plugin "sourcebans.smx":
13:45:15 L 10/19/2014 - 13:45:00: [SM] [0] Line 652, sourcebans.sp::CommandAddBan()
13:45:15 L 10/19/2014 - 13:45:00: rcon from "99.18.200.163:52851": command "sm_addban 0 <TAB>STEAM_0:1:99151682 hax"

Ban doesn't work and sm_addban doesn't work.

Ingame ban does ban players but doesn't show on sourceban site
VPPGamingNetwork is offline
cono
Junior Member
Join Date: Jul 2014
Old 10-31-2014 , 11:20   Re: SourceBans not working properly now.
Reply With Quote #40

i have the same issue, ban works but doesnt display on sourceban site
cono is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:33.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode