Raised This Month: $10 Target: $400
 2% 

Stripper:Source (Updated 2011-04-15)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Bacardi
Veteran Member
Join Date: Jan 2010
Location: mom's basement
Old 11-16-2021 , 15:26   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1791

Quote:
Originally Posted by Sidicer View Post
Why did everyone ignore this - as it's an issue that me and others are facing and no update or information is posted to remedy this
https://github.com/alliedmodders/stripper-source/issues
__________________
Do not Private Message @me
Bacardi is offline
[ru]In1ernal Error
Member
Join Date: Aug 2010
Location: Moscow
Old 11-23-2021 , 21:12   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1792

Hello!

I want to add several prop_static fences around saferooms on l4d2 maps with stripper, thus i need exact coordinates of spots where i'll place them.

Looks like i should first add it in hammer editor, move it where i need, lookup its origin(and angles and whatever) and then copy that to stripper config. Am i right or are there any other ways to accomplish this?

The problem with hammer editor is that i cant see full coordinates: https://i.postimg.cc/ZTwsYYcn/image.png
Maybe i missed some kind of sourcemod plugin for stripper that can spawn objects and save data to cfg?
[ru]In1ernal Error is offline
Sreaper
髪を用心
Join Date: Nov 2009
Old 11-23-2021 , 21:25   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1793

Quote:
Originally Posted by [ru]In1ernal Error View Post
Hello!

I want to add several prop_static fences around saferooms on l4d2 maps with stripper, thus i need exact coordinates of spots where i'll place them.

Looks like i should first add it in hammer editor, move it where i need, lookup its origin(and angles and whatever) and then copy that to stripper config. Am i right or are there any other ways to accomplish this?

The problem with hammer editor is that i cant see full coordinates: https://i.postimg.cc/ZTwsYYcn/image.png
Maybe i missed some kind of sourcemod plugin for stripper that can spawn objects and save data to cfg?
You cannot touch internal entities such as prop_static with Stripper. You would have to spawn those as a prop_dynamic_override if they don't support prop_dynamic.
As for coordinates, you can open up the .vmf in notepad and get them, or you can check the bottom right side of hammer after you click one.
Lastly, you cannot just copy things from hammer and paste them into Stripper. It has it's own format for it's configs and you will have to follow the examples in the instructions.
__________________

Last edited by Sreaper; 11-23-2021 at 21:27.
Sreaper is offline
ZBzibing
Senior Member
Join Date: Dec 2012
Old 12-02-2021 , 07:19   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1794

I want to ask a tank to lock the security door lock, the tank death safety door unlocking scripts, I know that there is a plug-in to implement this feature, but in some level plugins, it is also invalid, such as () L4D_SMALLTOWN04_MAINSTREET)
__________________
My English needs translation
All of my test questions came from L4D1, and I'm only interested in L4D1
ZBzibing is offline
Gold Fish
Member
Join Date: Mar 2020
Old 12-05-2021 , 18:08   Re: Stripper:Source (Updated 2011-04-15)
Reply With Quote #1795

Hi guys, can there be a way to remove global rules for some maps? so as not to create individual configs
__________________
-

PHP Code:
public OnClientConnect(int Client) {
    
KickClient(Client"sorry");

Gold Fish is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 14:34.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode