Raised This Month: $101 Target: $400
 25% 

SourceMod 1.4.4 Released


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
mniel0
Member
Join Date: Jun 2009
Old 07-04-2012 , 05:30   Re: SourceMod 1.4.4 Released
#11

my server is up and running, thx a lot..


but, when I join the server, it crashes?? (it did not crash before the css update)

other players can play on the server..
mniel0 is offline
wanted2411
Senior Member
Join Date: Jun 2012
Old 07-04-2012 , 07:26   Re: SourceMod 1.4.4 Released
#12

Thank you very much!
wanted2411 is offline
schmidt
BANNED
Join Date: Mar 2010
Location: Milky Way/Earth
Old 07-04-2012 , 14:43   Re: SourceMod 1.4.4 Released
#13

1. LogMessage/LogError - not work
2. Some plugins are not compiled (window stuck)
schmidt is offline
Send a message via Skype™ to schmidt
psychonic

BAFFLED
Join Date: May 2008
Old 07-04-2012 , 14:45   Re: SourceMod 1.4.4 Released
#14

Quote:
Originally Posted by schmidt View Post
1. LogMessage/LogError - not work
Yes, they do. They continue to Log fine, but as of 1.4.3, will only echo to console if sv_logecho is enabled.

Quote:
Originally Posted by schmidt View Post
2. Some plugins are not compiled (window stuck)
Can you provide source that won't compile?
psychonic is offline
schmidt
BANNED
Join Date: Mar 2010
Location: Milky Way/Earth
Old 07-04-2012 , 15:09   Re: SourceMod 1.4.4 Released
#15

Quote:
Originally Posted by psychonic View Post
Yes, they do. They continue to Log fine, but as of 1.4.3, will only echo to console if sv_logecho is enabled.

Can you provide source that won't compile?
Unfortunately, I can not repeat this mistake. Yesterday I had this problem due to the the code that placed on a the top. There have been commands such as:

Code:
#pragma semicolon 1

#include <sourcemod>
#include <sdktools>

new const String:PLUGIN_VERS[]	= "...";

#define BEAM_MODEL		"sprites/laser.vmt"
#define SELECT_SOUND	"weapons/tmp/tmp_clipin.wav"

new MyPoints[MAXPLAYERS+1];
new Handle:MyTimer[MAXPLAYERS+1];
new String:SteaM[MAXPLAYERS+1][25];
new Float:MyGameTime[MAXPLAYERS+1];

#include "folder/x1.sp"
#include "folder/x2.sp"
#include "folder/x3.sp"
#include "folder/x4.sp"
#include "folder/x5.sp"

public Plugin:myinfo = 
{
	//
};
I solved the problem when i changed the order of these commands.
If i can repeat the mistake, i will give .sp

i try sv_logecho 1, still does not work (and nothing is written to a file) :

PHP Code:
#include <sourcemod>

public OnPluginStart()
{
    
LogMessage("1");
    
LogError("2");
    
SetFailState("3");



------------------
Ok, now I see that the record in the file is there (only in cstrike\logs, addons\sourcemod\logs - empty), but in the console it is still does not (I think that's bad). This is very good, so fast that you release the update, but please be more attentive, for example, you left languages.cfg only English and had to break a head, why the translation does not work.

- thx

Last edited by schmidt; 07-04-2012 at 18:07. Reason: addition
schmidt is offline
Send a message via Skype™ to schmidt
wanted2411
Senior Member
Join Date: Jun 2012
Old 07-05-2012 , 11:03   Re: SourceMod 1.4.4 Released
#16

L 07/05/2012 - 15:22:59: [SM] Failed to load plugin "funcommands.smx": Unable to load plugin (error 2: Decompressor was not found)
wanted2411 is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 07-05-2012 , 11:08   Re: SourceMod 1.4.4 Released
#17

Quote:
Originally Posted by wanted2411 View Post
L 07/05/2012 - 15:22:59: [SM] Failed to load plugin "funcommands.smx": Unable to load plugin (error 2: Decompressor was not found)
The plugin binary is probably corrupt, I suggest re-uploading it.
__________________
asherkin is offline
wanted2411
Senior Member
Join Date: Jun 2012
Old 07-05-2012 , 13:06   Re: SourceMod 1.4.4 Released
#18

Server crashes on round end & player connected.

Last edited by wanted2411; 07-05-2012 at 13:07.
wanted2411 is offline
Powerlord
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Old 07-05-2012 , 17:13   Re: SourceMod 1.4.4 Released
#19

Quote:
Originally Posted by psychonic View Post
The weapon slot enums we already have mirror what the game has, word for word. Just like the new holiday value. There is no reason to start making up our own.
The problem is that the slots don't match the actual game. And never have matched the actual game post-release, since TF2 has never had grenades.

OK, I guess plugin authors will continue addressing slots by numbers, since the enum is basically wrong.
__________________
Am I back? Well, we'll see.
Powerlord is offline
psychonic

BAFFLED
Join Date: May 2008
Old 07-05-2012 , 17:35   Re: SourceMod 1.4.4 Released
#20

Quote:
Originally Posted by Powerlord View Post
TF2 has never had grenades.
I know of a certain African-Scotsman who would disagree with you.

(notthepointbutidontcare)

Quote:
Originally Posted by Powerlord View Post
the enum is basically wrong.
And as noted in the related bug where you brought it up (and where this conversation really belongs), it's already been said that we didn't come up with the names. Those are the current ones that Valve uses. They're not "wrong".

Last edited by psychonic; 07-05-2012 at 17:39.
psychonic is offline
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 00:47.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode