Raised This Month: $75 Target: $400
 18% 

Country On Name


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
GuTo
Senior Member
Join Date: Mar 2010
Location: Brazil - SP
Old 05-12-2012 , 01:25   Re: Country On Name
Reply With Quote #11

good plugin
__________________
GuTo is offline
Send a message via Skype™ to GuTo
isotonic
Senior Member
Join Date: Jun 2011
Location: Moscow, Russia
Old 05-13-2012 , 03:59   Re: Country On Name
Reply With Quote #12

Great plugin! I wonder about one.

It would be great to add such feature:
If country cannot be determined by GeoIP plugin checks IP-address against well-know private IPs (172.16.0.0/16, 192.168.0.0/16, 10.0.0.0/8 ). If IP matches then it is a local client (client from LAN) and plugin sets his prefix to server country (defined by cvar). If there is no match then it sets [??] prefix.

Last edited by isotonic; 05-13-2012 at 04:28.
isotonic is offline
yokomo
Surprise Ascot!
Join Date: May 2010
Old 05-13-2012 , 04:28   Re: Country On Name
Reply With Quote #13

As i remember this plugin already exist but don't it private or not, because i've play in 1 server on 2008 he use this kind of plugin too. Private code maybe. By the way thanks for share.
__________________
Hi, 7 years ago i run nosteam servers and i support nosteam community. So please ban me. Thank you legitmodders.

Last edited by yokomo; 05-13-2012 at 04:29.
yokomo is offline
Arkshine
AMX Mod X Plugin Approver
Join Date: Oct 2005
Old 05-30-2012 , 13:32   Re: Country On Name
Reply With Quote #14

@bboygrun : Any thoughts about #12 ? Adding support for Bot/Lan sounds welcome. You may also let admin customize "??".

Code seems ok anyway, approved.
__________________

Last edited by Arkshine; 05-30-2012 at 13:33.
Arkshine is offline
kruger
Member
Join Date: Dec 2011
Old 06-01-2012 , 09:11   Re: Country On Name
Reply With Quote #15

this plugin should have a cvar with immunity for admins because on my server I have admins with steam in users.ini but also admins by nick because I want to supervise them more easily. For them adding country to name means that they are not admins anymore.
kruger is offline
isotonic
Senior Member
Join Date: Jun 2011
Location: Moscow, Russia
Old 06-01-2012 , 09:26   Re: Country On Name
Reply With Quote #16

Quote:
Originally Posted by kruger View Post
For them adding country to name means that they are not admins anymore.
Change their nick in users.ini ;)
__________________
isotonic is offline
Old 06-15-2012, 03:29
isotonic
This message has been deleted by isotonic.
isotonic
Senior Member
Join Date: Jun 2011
Location: Moscow, Russia
Old 06-15-2012 , 07:41   Re: Country On Name
Reply With Quote #17

I made some changes.
- now admins are able to use self-defined country tag to effectively hide yourself. It requires ADMIN_BAN (d) access flag by default
- light change to save some memory ;)
- now space after tag is mandatory

--

Be sure to update GeoIP base to the latest version and restart the server if you don't want to see so many [??] ;)
direct download

--

I still hope somebody add support for bot/LAN.
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (country_on_name_adminfree.sma - 475 views - 1.6 KB)
__________________

Last edited by isotonic; 06-17-2012 at 10:35. Reason: renaming sma
isotonic is offline
Napoleon_be
AlliedModders Donor
Join Date: Jul 2011
Location: Belgium
Old 06-15-2012 , 10:42   Re: Country On Name
Reply With Quote #18

Quote:
Originally Posted by bboygrun View Post
Some people use PodBots and they don't want that [BOT] appear on their name, so [??] just appear, but i can add it with a cvar, that's not a problem.
Can't you check if the player is a bot, if so, do nothing with his name..
__________________
Napoleon_be is offline
Send a message via Skype™ to Napoleon_be
isotonic
Senior Member
Join Date: Jun 2011
Location: Moscow, Russia
Old 06-15-2012 , 14:19   Re: Country On Name
Reply With Quote #19

Take your 'bot-friendly' version ;)
But remember: [BOT] tag is added not by this plugin.
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (country_on_name_wo_tag_for_bots.sma - 481 views - 1.7 KB)
__________________

Last edited by isotonic; 06-17-2012 at 10:34. Reason: renaming sma
isotonic is offline
kruger
Member
Join Date: Dec 2011
Old 06-17-2012 , 02:13   Re: Country On Name
Reply With Quote #20

Quote:
Originally Posted by isotonic View Post
I made some changes.
- now admins are able to use self-defined country tag to effectively hide yourself. It requires
Could you please explain that?
kruger is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:36.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode