Raised This Month: $319 Target: $400
 79%   Almost there!

Glittermod for SourceMM with Team-Balancing(PTBx like )


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
compbry15
Junior Member
Join Date: Oct 2007
Old 10-21-2007 , 00:18   Re: Glittermod for SourceMM with Team-Balancing(PTBx like )
Reply With Quote #141

would it be possible for the source? I'd like to use your team balancing algorithm for a TF2 version, if that would be possible
compbry15 is offline
elitesk
New Member
Join Date: Sep 2006
Old 11-12-2007 , 03:52   Re: Glittermod for SourceMM with Team-Balancing(PTBx like )
Reply With Quote #142

Thanks for a great mod RD

One question: Can i, via cfg or cvar, switch entire teams (e.g. make all CT's become T and vice versa) with the teambalancer let's say at the end of round 3?

/E
elitesk is offline
Roger Devil
Senior Member
Join Date: Dec 2004
Location: Germany
Old 11-20-2007 , 03:44   Re: Glittermod for SourceMM with Team-Balancing(PTBx like )
Reply With Quote #143

Currently theres no such feature available, but would be easy to integrate.
Roger Devil is offline
Send a message via ICQ to Roger Devil
tcviper
Veteran Member
Join Date: Oct 2005
Location: Netherlands
Old 11-20-2007 , 03:45   Re: Glittermod for SourceMM with Team-Balancing(PTBx like )
Reply With Quote #144

Roger, if you can make glittermod work with sourcemod admins (Metamod <> Sourcemod) so it can make sourcemod admins immune ;)
__________________
tcviper is offline
Send a message via MSN to tcviper
iVeDAkiLLa
Member
Join Date: Dec 2004
Old 02-16-2008 , 18:32   Re: Glittermod for SourceMM with Team-Balancing(PTBx like )
Reply With Quote #145

Hi Guys,

i habe a 25 Slot CSS Server (1 Slot only for Admins) but but the Teambalancer doesnt work sometimes... in Chat stands "Player Bobby has been switched to CTs" but he won't be switched...

But only sometimes...here are our settings:

//-----------------------------------------------------------------
// Team-Balancing
//-----------------------------------------------------------------
//Enables/Disables Team-Balancing
gmp_tb_enable "1"

// Check on Playerconnect for equal Teams and puts the player in the right team
gmp_tb_autojoin "0"

// TransferType( 1=less aggressive, 2=more aggressive, 3=most aggressive)
gmp_tb_transfertype "2"


//Type of Messages displayed 0=off,1=chat, 2=hint
gmp_tb_messages "1"

//0 = off, 1= Announce Team-Balancing at start of round, 2= even when Teams are o.k.
gmp_tb_announce "1"

//Number of rounds after which team-balancing begins
gmp_tb_rounds "2"

//Next possible Round for team-balancing
gmp_tb_roundnext "1"

//Number of minimum players on map for team-balancing
gmp_tb_playersmin "4"

//Next possible Round for players team-balancing
gmp_tb_playernext "4"

// max. allowed team win streak before balancing
gmp_tb_maxstreak "4"

// max. allowed team score difference before balancing
gmp_tb_maxscore "4"

// max. allowed team difference
gmp_tb_maxteamdiff "2"

// max. TeamSize per Team
gmp_tb_maxteamsize "13"

// Transfer only Dead-Players"
gmp_tb_deadonly "0"

// Transfer Bots 0=off
gmp_tb_bots "0"

// 0=Switch at RoundEnd, 1=Switch at RoundStart
gmp_tb_switchpoint "0"



And where can i switch the Language to German?
__________________
Visit us @ www.kodclan.org

95.156.232.40:27015 [KoD| .:: ChillOutBude I ::. CS:Source |HLStatsX|FastDL|

95.156.232.41:27015 [KoD| .:: ChillOutBude II ::. DoD:Source |HLStatsX|FastDL|Funmods|
iVeDAkiLLa is offline
Send a message via ICQ to iVeDAkiLLa
Roger Devil
Senior Member
Join Date: Dec 2004
Location: Germany
Old 02-22-2008 , 05:36   Re: Glittermod for SourceMM with Team-Balancing(PTBx like )
Reply With Quote #146

You can change the language to german by setting it in autoexec.cfg like this :
Code:
gmp_lang "german"
Do not put it in server.cfg, as its too late.

Ther switch of an player can fail if mp_limitteams is not 0.
Otherwise i dont have any glue why the player will not be switched.
Roger Devil is offline
Send a message via ICQ to Roger Devil
Roger Devil
Senior Member
Join Date: Dec 2004
Location: Germany
Old 02-22-2008 , 05:37   Re: Glittermod for SourceMM with Team-Balancing(PTBx like )
Reply With Quote #147

Information : The new Metamod 1.4.3 causes problems in several plugins like glittermod or BAT.
Please do not update your server to the new Metamod until we have fixed the issue.
Roger Devil is offline
Send a message via ICQ to Roger Devil
Roger Devil
Senior Member
Join Date: Dec 2004
Location: Germany
Old 02-26-2008 , 08:21   Re: Glittermod for SourceMM with Team-Balancing(PTBx like )
Reply With Quote #148

I have uploade a recompiled version of my plugins which worked with gameinfo.txt mode.
However the server crashes with metamod.vdf mode.
Dont know whtas happening
Roger Devil is offline
Send a message via ICQ to Roger Devil
Resemann
Junior Member
Join Date: Mar 2008
Old 03-08-2008 , 20:41   Re: Glittermod for SourceMM with Team-Balancing(PTBx like )
Reply With Quote #149

habe folgende gravierenden probleme mit dem teambalance tool:

- wie bereits oben geschildert, kommt es sehr häufig vor, dass das tool zwar sagt "tranfering Player xy so Ts", aber einfach nix passiert

- wenn man geswitched wird, joint man häufig noch in die aktuelle runde und kann noch schnell erschossen werden, bevor die nächste runde startet

- stell man es so um, dass erst nach rundenstart geswitched wird, dann joint man als crt in am t start und kann nix kaufen und wird sofort erschossen.

sind diese fehler bekannt? so ist das tool ziemlich suboptimal ehrlich gesagt.
Resemann is offline
jModels
New Member
Join Date: Apr 2008
Old 04-03-2008 , 07:26   Re: Glittermod for SourceMM with Team-Balancing(PTBx like )
Reply With Quote #150

I have the follwing problem. I wish awp to be restricted for the winning team and that only 1 awp can be used. If a team wins 2 round in a row they become the winning team.

This all works ok - the winning team can't buy an awp and the losing team can buy only 1.

The problem is if the winning team were to pick an awp up during the round text comes up telling them it is restricted but nothing happens. I don't mind them being able to you it for the the rest of the round if they pick it up but onc they respawn the text comes up telling them its restriced but they can carry on using it. The same thing applys to the one awp per team rule.

I use MetaMod:Source v1.4.2.414 and mani. My gmp_settings are:

//--------------------------------------------------------------
// Weapon-Restrictions
// The following weapon-names are for CSS
// glock
// usp
// p228
// deagle
// elite
// fiveseven
// m3
// xm1014
// galil
// ak47
// scout
// sg552
// awp
// g3sg1
// famas
// m4a1
// aug
// sg550
// mac10
// tmp
// mp5navy
// ump45
// p90
// m249
// flashbang
// smokegrenade
// hegrenade

//--------------------------------------------------------------

// Enable / Disable all Weapon Restrictions
gmp_restrict_enabled "1"

// These are restriction for the Winning-Team only
// Restrict Weapon for the winning team( 0/1 )
// Add the weapons and separate them with commas e.g. "awp,sg550,g3sg1"
gmp_restrict_wt "awp 0"

//Rounds Diff before weapons are restricted
gmp_restrict_rounds 2

//Mode how the winning-team rounds are calculated : 0=absolute, 1=relative
gmp_restrict_rounds_relative 0

// 0=Restriction for Winnig Team,
// 1=Restriction is always active, only loosing team can buy after rounds
// 2=Restriction maximal Rounds per Player per Map
gmp_restrict_type "0"

// These are permanent restrictions for sniper-weapons
// Restricts weapon forever( 0/1)
// Add the weapons and separate them with commas e.g. "sg550,g3sg1"
gmp_restrict_ever "sg550,g3sg1"

// These are restrictions of count weapons per team
//Count of this weapon allowed per Team( -1=unlimited )
gmp_restrictteam_sg550 0
gmp_restrictteam_g3sg1 0
gmp_restrictteam_awp 1 //gmp_restrictteam_awp "-1,3,2,1"
gmp_restrictteam_scout -1
gmp_restrictteam_aug -1
gmp_restrictteam_sg552 -1
gmp_restrictteam_m4a1 -1
gmp_restrictteam_ak47 -1
gmp_restrictteam_galil -1
gmp_restrictteam_famas -1
gmp_restrictteam_mp5 -1
gmp_restrictteam_tmp -1
gmp_restrictteam_mac10 -1
gmp_restrictteam_p90 -1
gmp_restrictteam_m3 -1
gmp_restrictteam_xm1014 -1
gmp_restrictteam_m249 -1

// Defines the count of players per team which needs to be checked
gmp_restrictteam_multi "20,18,16,14,12,8,6,4,2"


// 1=Shows/0=Hides the Restriction-Messages for Winning Team
gmp_restrict_messages 1

// New 1.2.0.13
// No Weapon Restriction for specific map types. To exclude aim and fy-Maps set it to "aim_,fy_"
gmp_restrict_excludemaps ""

// Give the money back if weapon is removed at the start of the round
gmp_restrict_refund_onspawn "1"



Please help! ty
jModels is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 14:27.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode