Raised This Month: $202 Target: $400
 50% 

[CSGO] database for pets plugin


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
MasterOfPyro
Junior Member
Join Date: Apr 2018
Old 01-11-2021 , 19:25   [CSGO] database for pets plugin
Reply With Quote #1

Hey!
I need to add some kind of database like mysql or sqlite for pets plugin: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2273501 Without it pets dissapear after each loading new map. I do not know is it possible to add but if yes I can give some reward for help.
MasterOfPyro is offline
Rugal
Member
Join Date: Jun 2020
Location: Brazil
Old 01-11-2021 , 23:23   Re: [CSGO] database for pets plugin
Reply With Quote #2

Quote:
Originally Posted by MasterOfPyro View Post
Hey!
I need to add some kind of database like mysql or sqlite for pets plugin: https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2273501 Without it pets dissapear after each loading new map. I do not know is it possible to add but if yes I can give some reward for help.
The auto says that this plugin supports MySQL database, so yes. You will need a database. But, what are you looking for exactly? a database? or help to configure this plugin? Be specific.
__________________
Need to set up a server? access
www.rugalservidores.com.br
Rugal is offline
MasterOfPyro
Junior Member
Join Date: Apr 2018
Old 01-12-2021 , 02:50   Re: [CSGO] database for pets plugin
Reply With Quote #3

At this moment this plugin do not have database and what you mentioned is in section „To Do” so it is not done. Then Yes... I need a database for this plugin. Author said in his post that it will be updated but it looks that he is not active anymore.

Last edited by MasterOfPyro; 01-12-2021 at 02:54.
MasterOfPyro is offline
Rugal
Member
Join Date: Jun 2020
Location: Brazil
Old 01-12-2021 , 13:53   Re: [CSGO] database for pets plugin
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by MasterOfPyro View Post
At this moment this plugin do not have database and what you mentioned is in section „To Do” so it is not done. Then Yes... I need a database for this plugin. Author said in his post that it will be updated but it looks that he is not active anymore.
I hadn't seen it, so this plugin doesn't support MySQL, so it should probably use the local sourcemod database.
I get it this way, I'm sorry if I'm wrong.
__________________
Need to set up a server? access
www.rugalservidores.com.br
Rugal is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 15:08.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode