Raised This Month: $85 Target: $400
 21% 

Translation Project Website


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
shavit
AlliedModders Donor
Join Date: Dec 2011
Location: Israel
Old 01-09-2013 , 12:18   Re: Translation Project Website
Reply With Quote #21

Please add an option to translate a plugin that I choose!
__________________
My Plugins
Not taking private requests, too busy.
shavit is online now
Peace-Maker
SourceMod Plugin Approver
Join Date: Aug 2008
Location: Germany
Old 01-09-2013 , 13:19   Re: Translation Project Website
Reply With Quote #22

A section like this
Code:
    "Where I aim at"  // a revoir
    {
        "fr"            "Oł je vise."
    }
get's interpreted including the comment.
http://translator.mitchdempsey.com/phrases/1398

Also would be great to be able to add descriptions of the format parameters like {1}.
Currently i'm adding a short info as a comment above the "#format" key. Maybe some syntax like that could be parsed as well? Other than that one could add that description later through the website.
Code:
    "HE bought"
    {
        // 1: Price, 2: amount of grenades in stack
        "#format"        "{1:d},{2:d}"
        "en"            "You bought a {default}HE Grenade (${1}){green} and have {lightgreen}{2}{green} now."
    }
or
Code:
// 1: Price
// 2: amount of grenades in stack
"#format"        "{1:d},{2:d}"
__________________
Peace-Maker is offline
WebDestroya
Member
Join Date: Jul 2008
Location: Irvine, CA
Old 01-09-2013 , 14:14   Re: Translation Project Website
Reply With Quote #23

Peace-Maker,

The comment on the phrase line is definitely a bug. I just pushed a fix up with the change.

Descriptions on format tags is a good idea. I will make some changes and will likely support your second format suggestion:

Code:
// 1: Description of first item
// 2: Description of second item
"#format"        "{1:d},{2:d}"
__________________
MitchDB
SourceMod Plugin Translation App: App Website | Forum Post | Get your plugin translated!
WebDestroya is offline
WebDestroya
Member
Join Date: Jul 2008
Location: Irvine, CA
Old 01-09-2013 , 14:30   Re: Translation Project Website
Reply With Quote #24

shavit,

You can now add translations for specific plugins. Once you view a plugin, there should be a green button with "Translate this plugin!" on it. Clicking that will put you into random translation mode, but restrict the phrases to the requested plugin.

Let me know if you run into any problems, or have any more suggestions
__________________
MitchDB
SourceMod Plugin Translation App: App Website | Forum Post | Get your plugin translated!
WebDestroya is offline
WebDestroya
Member
Join Date: Jul 2008
Location: Irvine, CA
Old 01-09-2013 , 21:01   Re: Translation Project Website
Reply With Quote #25

Peace-Maker,

I have added format description support.

http://translator.mitchdempsey.com/phrases/98

If you upload a file with format keys, they will be properly parsed and displayed.

If you do the following:
Code:
// 1: Description of first item
// 2: Description of second item
"#format"        "{1:d},{2:d}"
Then your descriptions will also be shown next to the format type. You can edit your phrase file and re-upload and it will automatically update your format descriptions. Just make sure you use the same format as shown above (it must be a single line comment, one entry per line, and "number colon description"
__________________
MitchDB
SourceMod Plugin Translation App: App Website | Forum Post | Get your plugin translated!
WebDestroya is offline
shavit
AlliedModders Donor
Join Date: Dec 2011
Location: Israel
Old 01-11-2013 , 06:37   Re: Translation Project Website
Reply With Quote #26

Quote:
Originally Posted by WebDestroya View Post
shavit,

You can now add translations for specific plugins. Once you view a plugin, there should be a green button with "Translate this plugin!" on it. Clicking that will put you into random translation mode, but restrict the phrases to the requested plugin.

Let me know if you run into any problems, or have any more suggestions
Nice one.
Please add this app to the Android Play Store, I'll translate plugins at school

Edit:

I have Hebrew and l33tspeak in my languages, but I still can't translate a plugin that doesn't have an Hebrew translate already.


Edit 2:
Re-added my languages and it fixed, also - when I translate SourceBans it redirects me to SM:Conquest right after I translate a phrase..
__________________
My Plugins
Not taking private requests, too busy.

Last edited by shavit; 01-11-2013 at 06:46.
shavit is online now
WebDestroya
Member
Join Date: Jul 2008
Location: Irvine, CA
Old 01-11-2013 , 16:15   Re: Translation Project Website
Reply With Quote #27

shavit,

I will take a look at those errors you are getting.

As for the Android Play, does that require writing a real android app? Or do you want a mobile version of the site?
__________________
MitchDB
SourceMod Plugin Translation App: App Website | Forum Post | Get your plugin translated!
WebDestroya is offline
WebDestroya
Member
Join Date: Jul 2008
Location: Irvine, CA
Old 01-11-2013 , 18:09   Re: Translation Project Website
Reply With Quote #28

shavit,

I fixed the translation bug that kept redirecting you to another plugin.

I am still looking at the first issue.
__________________
MitchDB
SourceMod Plugin Translation App: App Website | Forum Post | Get your plugin translated!
WebDestroya is offline
WebDestroya
Member
Join Date: Jul 2008
Location: Irvine, CA
Old 01-11-2013 , 20:07   Re: Translation Project Website
Reply With Quote #29

sorry for the post spam!

Shavit,

I fixed the bug with the random translation option (the first problem you had)
__________________
MitchDB
SourceMod Plugin Translation App: App Website | Forum Post | Get your plugin translated!
WebDestroya is offline
shavit
AlliedModders Donor
Join Date: Dec 2011
Location: Israel
Old 01-11-2013 , 20:11   Re: Translation Project Website
Reply With Quote #30

Quote:
Originally Posted by WebDestroya View Post
sorry for the post spam!

Shavit,

I fixed the bug with the random translation option (the first problem you had)
Great

About the Android version, I don't think that is necessary, you can just make a mobile version of the site. Easier and compatible with everything.
__________________
My Plugins
Not taking private requests, too busy.

Last edited by shavit; 01-11-2013 at 20:12.
shavit is online now
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:39.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode