Raised This Month: $115 Target: $400
 28% 

[TF2] Boss Spawner Deluxe v2.0.0


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author
404UserNotFound
( ͡ ͜ʖ ͡)
Join Date: Dec 2011
Location: 🍁
Plugin ID:
3752
Plugin Version:
Plugin Category:
All
Plugin Game:
Any
Plugin Dependencies:
    Servers with this Plugin:
     
    Plugin Description:
    Unapprover:
    Reason for Unapproving:
    Plugin removed.
    Old 07-15-2013 , 20:13   [TF2] Boss Spawner Deluxe v2.0.0
    Reply With Quote #1

    I no longer work on this plugin. R3dw3r3w0lf has taken over development and has released his version of it on the forums. You can find it here
    __________________
    I'm not a SourcePawn expert, I just play one on TV.
    Want to join the SourceMod Discord server? Click here!


    Last edited by 404UserNotFound; 07-15-2014 at 02:45. Reason: New things to add!
    404UserNotFound is offline
    machede
    Member
    Join Date: Nov 2011
    Location: Italia
    Old 07-16-2013 , 08:43   Re: [TF2] Boss Spawner Deluxe v1.0
    Reply With Quote #2

    THX Perfect.
    machede is offline
    vman315
    SourceMod Donor
    Join Date: Sep 2012
    Location: Behind a keyboard
    Old 07-16-2013 , 12:20   Re: [TF2] Boss Spawner Deluxe v1.0
    Reply With Quote #3

    Quote:
    Originally Posted by abrandnewday View Post
    Spoiler
    Changed commands from sm_boss to name of boss, because easier for admins to remember. Will upload later.
    Spoiler

    ==Edit==
    Also removed unused handles g_spawned; g_HP;.
    Spoiler


    I don't know if removing g_spawned and g_HP broke anything, also I don't know if the plugin worked in the first place, I don't have access to tf2 here in the office.
    Attached Files
    File Type: sp Get Plugin or Get Source (BossSpawnerDeluxe.sp - 211 views - 31.1 KB)
    File Type: smx BossSpawnerDeluxe.smx (19.4 KB, 292 views)
    __________________
    Last edited by ; Today at 08:20 AM. Reason: Get rid of s

    Last edited by vman315; 07-16-2013 at 13:01.
    vman315 is offline
    404UserNotFound
    ( ͡ ͜ʖ ͡)
    Join Date: Dec 2011
    Location: 🍁
    Old 07-16-2013 , 13:41   Re: [TF2] Boss Spawner Deluxe v1.0
    Reply With Quote #4

    Quote:
    Originally Posted by vman315 View Post
    I don't know if removing g_spawned and g_HP broke anything, also I don't know if the plugin worked in the first place, I don't have access to tf2 here in the office.
    1. Plugin worked just fine in the first place, so nothing to worry about there.
    2. As for the unused handles, those were from either the Monoculus or Merasmus plugin (I forget which), but for some reason I can't remember where they were used and/or why.
    __________________
    I'm not a SourcePawn expert, I just play one on TV.
    Want to join the SourceMod Discord server? Click here!

    404UserNotFound is offline
    luki1412
    Veteran Member
    Join Date: Oct 2008
    Location: OnPluginStart()
    Old 07-16-2013 , 13:43   Re: [TF2] Boss Spawner Deluxe v1.0
    Reply With Quote #5

    Was looking for one complete plugin. Thank you. Will test it.

    Btw: Never heard of the zombie boss LOL
    __________________
    luki1412 is offline
    Chaosxk
    Veteran Member
    Join Date: Aug 2010
    Location: Westeros
    Old 07-16-2013 , 13:44   Re: [TF2] Boss Spawner Deluxe v1.0
    Reply With Quote #6

    Those handles were used for automatic spawning for Merasmus
    __________________
    Chaosxk is offline
    luki1412
    Veteran Member
    Join Date: Oct 2008
    Location: OnPluginStart()
    Old 07-16-2013 , 13:50   Re: [TF2] Boss Spawner Deluxe v1.0
    Reply With Quote #7

    When I loaded the plugin on the server. This message appeared in console:

    Attempted to create unknown entity type m_iBossHealthPercentageByte!
    __________________
    luki1412 is offline
    404UserNotFound
    ( ͡ ͜ʖ ͡)
    Join Date: Dec 2011
    Location: 🍁
    Old 07-16-2013 , 13:53   Re: [TF2] Boss Spawner Deluxe v1.0
    Reply With Quote #8

    Quote:
    Originally Posted by luki1412 View Post
    When I loaded the plugin on the server. This message appeared in console:

    Attempted to create unknown entity type m_iBossHealthPercentageByte!
    Yeaahhh...that'll happen. Sometimes, Merasmus' HP bar gets screwy, so you only need to take the health bar down to about half to kill him.

    Nothing to worry about there!

    Quote:
    Originally Posted by Chaosxk View Post
    Those handles were used for automatic spawning for Merasmus
    Ah! That was it! Thank you sir! So they were not required after all!


    EDIT: I forgot that I didn't precache the models for the zombie bosses, mostly because they are an "unused" boss, and they use the same models that players do when using the Voodoo Cursed <Class> Soul items. HHH, Monoc and Meras all precache just fine.
    __________________
    I'm not a SourcePawn expert, I just play one on TV.
    Want to join the SourceMod Discord server? Click here!


    Last edited by 404UserNotFound; 07-16-2013 at 13:56.
    404UserNotFound is offline
    friagram
    Veteran Member
    Join Date: Sep 2012
    Location: Silicon Valley
    Old 07-16-2013 , 14:11   Re: [TF2] Boss Spawner Deluxe v1.1
    Reply With Quote #9

    You should change the names of the commands to be clearer, or only use one command an d spawn by name, and just store ent refs in an array. The healthbar should also be stored as an ent ref. also, the healthbar should be set up to work with all of the bosses.
    __________________
    Profile - Steam Group - Plugins - Blog - Donate
    Add me on steam if you are seeking sp/map/model commissions.
    friagram is offline
    luki1412
    Veteran Member
    Join Date: Oct 2008
    Location: OnPluginStart()
    Old 07-16-2013 , 14:14   Re: [TF2] Boss Spawner Deluxe v1.1
    Reply With Quote #10

    I tried zombie bosses. They are funny xD. I spawn a lot of them at once, because they are weak. They are silent though and all taunt at once. Also only blue ones have been used. Bots kill them too, like regular bosses.

    Also about that error, it showed up right after I loaded the plugin using sm command. But if you say that it is not a problem then fine ;)
    __________________
    luki1412 is offline
    Reply


    Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may not post new threads
    You may not post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off

    Forum Jump


    All times are GMT -4. The time now is 13:27.


    Powered by vBulletin®
    Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
    Theme made by Freecode