Raised This Month: $404 Target: $400
 101% 

How to fix your Steam listen server!


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
gene4ace
New Member
Join Date: May 2004
Old 05-08-2004 , 17:42  
Reply With Quote #21

so with this new API

should we use the -dll in the cmd line
or should we use old liblist.gam file

huh PM?
gene4ace is offline
PM
hello, i am pm
Join Date: Jan 2004
Location: Canalization
Old 05-09-2004 , 06:00  
Reply With Quote #22

The reason why these files are working isn't the new API...
Because the way how AMX was loading modules was quite buggy (sending "meta load <modulepath>" to console and then forcing a restart), XAD had an excellent idea: Load modules internally and forward the metamod API. On new listenservers, the old way is not working anymore (I don't know why, and will probably never look into this), but the new way works. I only implemented it (and it was easier than it might sound), so thank XAD and not me

This should have nothing to do with liblist.gam / -dll option...
__________________
hello, i am pm
PM is offline
lovetide
Junior Member
Join Date: May 2004
Location: ShenZhen, China
Old 05-15-2004 , 10:00   It seems work fine now......
Reply With Quote #23

It seems work fine now on my Steam-CZ-CS1.6 listen server with the new amxx_mm.dll (2004.05.03 15:11:56) file .

Thank you !!!
__________________
我只是 CS 老手,不是高手
lovetide is offline
Send a message via MSN to lovetide Send a message via Yahoo to lovetide
F1nal Flight
New Member
Join Date: May 2004
Old 05-16-2004 , 01:39  
Reply With Quote #24

Well, it got past the "read" error, but now it just pops up a half life launch error. Any help?
F1nal Flight is offline
Send a message via AIM to F1nal Flight
PM
hello, i am pm
Join Date: Jan 2004
Location: Canalization
Old 05-16-2004 , 06:52  
Reply With Quote #25

1) only use this with steam
2) post at least the error
__________________
hello, i am pm
PM is offline
[B]reak
Member
Join Date: May 2004
Location: -=]*5|[email protected]*[=-
Old 05-17-2004 , 05:30  
Reply With Quote #26

i haf tis problem too....
i am using steam listen svr, cs 1.6,amxx0.16, metamodx 1.17x3 n extendable superhero plugin..


Code:
L 05/17/2004 - 16:24:26: AMX Mod X log file started (file "addons/amxx/logs/L0517000.log") (version "0.2")
L 05/17/2004 - 16:24:26: [AMXX] Module "ENGINE" ("addons\amxx\modules\engine_amx.dll") has not set meta result in "GameInit"
L 05/17/2004 - 16:24:36: [AMXX] Function not found (name "get_user_wstats") (plugin "stats.amx")
L 05/17/2004 - 16:24:36: [AMXX] Plugin file open error (plugin "superheromodvault.amx")

i think the main problem is the engine module... how do i fix it?
__________________


When you post, always use or , and or . Always search the forums before posting, or others might get . And... oh ya...
[B]reak is offline
Send a message via MSN to [B]reak
Jesus-zues
New Member
Join Date: May 2004
Old 05-17-2004 , 21:17  
Reply With Quote #27

OK i im running on steam cz and i installed everything correctly for amx modx but when i hit new multiplayer game the game just booted and went to my desktop?

then i tried using the new dll adn changed the modul to mp.dll and switched it back still nothings working?

Can anybody tell me wuts going on?
__________________
Jesus
Jesus-zues is offline
PM
hello, i am pm
Join Date: Jan 2004
Location: Canalization
Old 05-18-2004 , 02:57  
Reply With Quote #28

[B]reak:
Engine has a small bug, it doesn't set meta result in GameInit, but it is nothing critical.
Your problem is that you want to load superheromodvault.amx which doesn't exist or AMXX can't open the file. Make sure your superheromodvault.amx is in the plugins directory or remove it from plugins.ini
stats.amx also cannot be loaded because you don't have the CSStats module... you can a) enable it b) remove stats.amx c) ignore it, nothing serios will happen, you will only get the error everytime you start


Jesus-zues:
I think logs didnt change in CZ so run the .exe with
+log on
parameter and post your AMXX logs (in moddir/addons/amxx/logs/[latest file]) and HL logs (in moddir/logs/[latest file]). You can also try to find an eror message in them ;]
__________________
hello, i am pm
PM is offline
[B]reak
Member
Join Date: May 2004
Location: -=]*5|[email protected]*[=-
Old 05-26-2004 , 08:14  
Reply With Quote #29

hmm... tried removing the stats.amx.. but still got error.. so i tink its the superheromodvault.amx prob.. ill do it again.. thnx aniwae
__________________


When you post, always use or , and or . Always search the forums before posting, or others might get . And... oh ya...
[B]reak is offline
Send a message via MSN to [B]reak
[B]reak
Member
Join Date: May 2004
Location: -=]*5|[email protected]*[=-
Old 05-27-2004 , 08:14  
Reply With Quote #30

okie... done tat n started svr but when establishing connection wif svr then jam..

log file:

Code:
L 05/26/2004 - 20:05:54: AMX Mod X log file started (file "addons/amxx/logs/L0526003.log") (version "0.2")
L 05/26/2004 - 20:05:54: [AMXX] Module "ENGINE" ("addons\amxx\modules\engine_amx.dll") has not set meta result in "GameInit"
so how??? ill try again today..
__________________


When you post, always use or , and or . Always search the forums before posting, or others might get . And... oh ya...
[B]reak is offline
Send a message via MSN to [B]reak
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 16:33.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode