Raised This Month: $135 Target: $400
 33% 

How to fix your Steam listen server!


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
V-DUB
New Member
Join Date: Jul 2004
Old 07-30-2004 , 23:00  
Reply With Quote #101

I am running a listenserver (CS) with amxx and the newest release of metamod. I tried the new dll fix of Bailopan's and everything works for me. Server loads up fine plays for awhile then and random times and maps it just crashes to desktop. Here are the last two logs I found. Server ran for 35 min then crashed. That is the map time i have the server set for. Could the mapchooser plugin possibly be causing the crash?

L 07/30/2004 - 16:24:27: AMX Mod X log file started (file "addons/amxx/logs/L0730009.log") (version "0.2")
L 07/30/2004 - 16:24:27: [AMXX] Module "ENGINE" ("addons\amxx\modules\engine_amx.dll") has not set meta result in "GameInit"
L 07/30/2004 - 16:24:58: Log file closed.
====================================
L 07/30/2004 - 16:24:59: AMX Mod X log file started (file "addons/amxx/logs/L0730010.log") (version "0.2")
L 07/30/2004 - 16:59:43: [mapchooser.amx] Vote: Voting for the nextmap started
V-DUB is offline
werty
Member
Join Date: Jul 2004
Old 08-12-2004 , 11:22  
Reply With Quote #102

The dll needs update once again. Where should i get it?
werty is offline
devicenull
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: CT
Old 08-12-2004 , 11:47  
Reply With Quote #103

Quote:
Originally Posted by werty
The dll needs update once again. Where should i get it?
Wait two days until 0.20 maybe.. I highly doubt an updated dll will be posted, with the 0.20 release two days away
__________________
Various bits of semi-useful code in a bunch of languages: http://code.devicenull.org/
devicenull is offline
artard
New Member
Join Date: Aug 2004
Old 08-29-2004 , 19:58  
Reply With Quote #104

i cant get AMXx to run on my win32 listen server (just on a lan at home)...amx worked fine but i cant get metamod to load amxx...heres what i get from the CZ console after i start a game:

] meta version
Metamod v1.17.2 2004/08/20
by Will Day <[email protected]>
http://www.metamod.org/
compiled: Aug 21 2004, 23:11:53 +0200 (optimized)
] meta list
Currently loaded plugins:
description stat pend file vers src load unlod
[ 1] <amx_mm.dll> badf load amx_mm.dll v - ini - -
1 plugins, 0 running

so you can see that i have metamod loaded correcty and the plugins.ini loaded amxx but WTF!!! and i tried reloading amx but nothing.
please help
artard is offline
artard
New Member
Join Date: Aug 2004
Old 09-09-2004 , 22:55  
Reply With Quote #105

fixed it!

i forgot to add the config.ini to the metamod folder...derp.
artard is offline
PsYcHo67
Junior Member
Join Date: Sep 2004
Old 09-11-2004 , 16:19  
Reply With Quote #106

Quote:
Originally Posted by Mackan
hi!
i did what u said and now it works to start a server but amxmod x wont work but metamod does. what have i done wrong?
i have the same problem
PsYcHo67 is offline
Send a message via MSN to PsYcHo67
Maul Rat
Junior Member
Join Date: Oct 2004
Old 10-15-2004 , 02:36   Help...
Reply With Quote #107

I'm sure I installed AMX, METAMOD, WC3 correctly but I can't get it to load. I read the manual did everything to a T.
I'm try'n to use a listen server, play with bots.
What are the commands to start everything?
The lblist.gam? is the one that's in addons stay there or do you replace the one in the cstrike folder?
I installed on CS, but will try transfering to CZ so I don't have to use 3rd party bots.
Thanks,
Adam
e-mail me at
[email protected]
Maul Rat is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:00.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode