Raised This Month: $404 Target: $400
 101% 

restart /top15 and rank


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
algoasi
Member
Join Date: Nov 2008
Location: Pluton
Old 04-17-2009 , 19:11   restart /top15 and rank
Reply With Quote #1

hi boys.. I have a question .. As the restart and rank top15?

i have statsx.amxx
algoasi is offline
Send a message via MSN to algoasi
AntiBots
Veteran Member
Join Date: May 2008
Location: La Plata, Bs As, Argenti
Old 04-17-2009 , 20:21   Re: restart /top15 and rank
Reply With Quote #2

amx_cvar csstats_reset 1

or remove

csstats.dat in addons/amxmodx/data with the server off.
__________________

Last edited by AntiBots; 04-17-2009 at 20:25.
AntiBots is offline
Send a message via ICQ to AntiBots Send a message via MSN to AntiBots Send a message via Skype™ to AntiBots
unstoppable
New Member
Join Date: Oct 2010
Old 10-09-2010 , 12:11   Re: restart /top15 and rank
Reply With Quote #3

I am sorry but can you tell me how to shutdown server who is hosting provided and start it again without changing anything except the statx..?
unstoppable is offline
unstoppable
New Member
Join Date: Oct 2010
Old 10-09-2010 , 12:12   Re: restart /top15 and rank
Reply With Quote #4

thanks.
unstoppable is offline
ameer
BANNED
Join Date: Feb 2014
Old 06-25-2014 , 01:22   Re: restart /top15 and rank
Reply With Quote #5

thx
ameer is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 17:40.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode