Raised This Month: $64 Target: $400
 16% 

I need help


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Ali0mer
Member
Join Date: Jan 2016
Old 11-07-2018 , 17:43   I need help
Reply With Quote #1

Hello guys,

I have a rank system works with database online.
It is possible to make it work with nvault or fvault ? Could anyone do it please..

here is the sma
Attached Files
File Type: sma Get Plugin or Get Source (NewStats.sma - 20 views - 35.6 KB)
Ali0mer is offline
Bugsy
AMX Mod X Moderator
Join Date: Feb 2005
Location: NJ, USA
Old 11-07-2018 , 20:17   Re: I need help
Reply With Quote #2

Is it possible? Of course. The real question is will someone convert it for you. If it was me I would keep it using the database with threaded queries since they are more efficient than what nvault or fvault can offer.
__________________
Bugsy is offline
Ali0mer
Member
Join Date: Jan 2016
Old 11-08-2018 , 01:02   Re: I need help
Reply With Quote #3

Aha now I understand the difference
You got any good database host like it should work faster
Ali0mer is offline
SomewhereLost
Senior Member
Join Date: Mar 2014
Location: Georgia
Old 11-08-2018 , 08:16   Re: I need help
Reply With Quote #4

There are some free sql online databases, its all about the speed and the space they provide.
__________________
SomewhereLost is offline
Send a message via Skype™ to SomewhereLost
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 11-08-2018 , 16:35   Re: I need help
Reply With Quote #5

Why not simply use an other rank system that has a nVault option?
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=308540
__________________

Last edited by OciXCrom; 11-08-2018 at 16:35.
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
Ali0mer
Member
Join Date: Jan 2016
Old 11-10-2018 , 06:02   Re: I need help
Reply With Quote #6

I got 1gb database . I tried to put the information on the sma compile and it says “[2003] can't connect to mysql server on 'localhost' (10061) ..
i tried write loopback my server ip and its not working
Do you have any idea?
Ali0mer is offline
Bugsy
AMX Mod X Moderator
Join Date: Feb 2005
Location: NJ, USA
Old 11-10-2018 , 10:23   Re: I need help
Reply With Quote #7

So it is a configuration issue, not a valid reason to re-write a plugin. I'm not the best with establishing connections to remote SQL servers, have you checked with the plugin author?
__________________
Bugsy is offline
Ali0mer
Member
Join Date: Jan 2016
Old 11-14-2018 , 03:02   Re: I need help
Reply With Quote #8

I don’t know I just downloaded this plugin from internet
Plus my database is from the website http://000webhost.com
I did put user, password and server
And still showing the same error in console
Ali0mer is offline
SHIELD755
Senior Member
Join Date: Feb 2018
Location: I am living in house bsd
Old 11-14-2018 , 03:12   Re: I need help
Reply With Quote #9

Quote:
Originally Posted by Ali0mer View Post
I donít know I just downloaded this plugin from internet
Plus my database is from the website http://000webhost.com
I did put user, password and server
And still showing the same error in console
000webhost does not give a remotedatabse . you have to buy a database or search for free remote database on internet
__________________
BUSY AT SOME STUFF

AVENGER:INFINITY WAR MOD [started on 29 aug ]

thats it
I AM BACK
SHIELD755 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:45.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode