Raised This Month: $226 Target: $400
 56% 

[L4D & L4D2] Vote Mode (1.5) [16-Jun-2020]


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Darkwob
Senior Member
Join Date: Oct 2018
Location: Actually nowhere
Old 03-25-2021 , 04:48   Re: [L4D & L4D2] Vote Mode (1.5) [16-Jun-2020]
Reply With Quote #41

Silver bro, can you write a plugin where we can vote votekick, votemute, votegag in such a drop-down menu? that we can integrate them with sourceban.

it's like "Banned By vote for "Ban reason" on sourcebans.

Darkwob is offline
Send a message via AIM to Darkwob Send a message via Yahoo to Darkwob Send a message via Skype™ to Darkwob
kazya3
Junior Member
Join Date: Aug 2019
Old 05-03-2021 , 14:53   Re: [L4D & L4D2] Vote Mode (1.5) [16-Jun-2020]
Reply With Quote #42

Dosen't work for me. I vote the mode then the plugin auto restart the game without any change after 3seconds. i tried the cvar "sm_cvar mp_gamemode xxx""sm_cvar mp_restartgame 1", it works. the plugins seems work fine in the server console without any errorlogs. I tried to open the sp to understand. Half hour later , my brain explosived.
kazya3 is offline
Silvers
AlliedModders Donor
Join Date: Aug 2010
Location: SpaceX
Old 05-04-2021 , 07:14   Re: [L4D & L4D2] Vote Mode (1.5) [16-Jun-2020]
Reply With Quote #43

Quote:
Originally Posted by marki89 View Post
I eliminated the super tanks, it was badly updated, hey silvers I have a problem with my server I don't know if you can help me, when a player leaves my server the bot remains alive, is there not a plugin to eliminate the bot automatically?
Good to know. I'm unaware of any, I think there are some which handle the sb_all_bot_team cvar stuff and put server into hibernation if no real players.. I'm guessing that's the issue.



Quote:
Originally Posted by Darkwob View Post
Silver bro, can you write a plugin where we can vote votekick, votemute, votegag in such a drop-down menu? that we can integrate them with sourceban.

it's like "Banned By vote for "Ban reason" on sourcebans.

I don't have time for this. Post in requests section, this is offtopic.



Quote:
Originally Posted by kazya3 View Post
Dosen't work for me. I vote the mode then the plugin auto restart the game without any change after 3seconds. i tried the cvar "sm_cvar mp_gamemode xxx""sm_cvar mp_restartgame 1", it works. the plugins seems work fine in the server console without any errorlogs. I tried to open the sp to understand. Half hour later , my brain explosived.
Listen server? I don't know what's wrong, it works for me and others. Maybe the gamemode doesn't exist? Which version SM are you using and do you have Info Editor plugin installed? I don't see why it wouldn't work.
__________________
Silvers is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:50.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode