Raised This Month: $19 Target: $400
 4% 

CS 1.6 Spray Problem


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
enjoi.
Veteran Member
Join Date: Mar 2011
Old 09-07-2011 , 16:24   CS 1.6 Spray Problem
Reply With Quote #1

I have a spray problem. It seems that everybody's spray is bombsite B's spray and my friend had a different one and when he sprayed it was bombsite b. Does not occur on mine. Also I recently installed the bombsite b spray but deleted it and I think it has happened then not sure. Really need this fixed very annoying that everybody has the same spray lol.
enjoi. is offline
Sven_cs16
New Member
Join Date: Apr 2009
Old 10-10-2011 , 09:20   Re: CS 1.6 Spray Problem
Reply With Quote #2

I have the same problem too. On the server I play all of us see others spray as a big letter B. We see our sprays OK, but others see it only B.

Is there anyone who know what could be the solution? Or what may be the problem at least.

Last edited by Sven_cs16; 10-10-2011 at 09:24.
Sven_cs16 is offline
enjoi.
Veteran Member
Join Date: Mar 2011
Old 10-12-2011 , 07:38   Re: CS 1.6 Spray Problem
Reply With Quote #3

Still happens.
__________________
Block Maker v6.0 []
Point Slay v3.0 []
Contact [ PM ]
enjoi. is offline
nisam_ja
BANNED
Join Date: Sep 2008
Location: osijek
Old 10-12-2011 , 08:04   Re: CS 1.6 Spray Problem
Reply With Quote #4

delete tempdecal.wad pldecal.wad i custom.hpk
nisam_ja is offline
Send a message via MSN to nisam_ja Send a message via Skype™ to nisam_ja
enjoi.
Veteran Member
Join Date: Mar 2011
Old 10-20-2011 , 17:13   Re: CS 1.6 Spray Problem
Reply With Quote #5

I have cl_allowupload 1 and cl_minmodels 0 somebody told me that minmodels might do the trick didnt work .Still need help also when I change models I went to model 1 but when i die it still shows elite crew.
__________________
Block Maker v6.0 []
Point Slay v3.0 []
Contact [ PM ]
enjoi. is offline
nisam_ja
BANNED
Join Date: Sep 2008
Location: osijek
Old 10-21-2011 , 09:58   Re: CS 1.6 Spray Problem
Reply With Quote #6

delete tempdecal.wad pldecal.wad and custom.hpk

Last edited by nisam_ja; 10-21-2011 at 09:59.
nisam_ja is offline
Send a message via MSN to nisam_ja Send a message via Skype™ to nisam_ja
Vet
Veteran Member
Join Date: Jul 2006
Location: I|O wa
Old 11-25-2011 , 12:34   Re: CS 1.6 Spray Problem
Reply With Quote #7

I think Valve disabled the swapping of custom sprays. If you look in your console, you'll probably see the statements:
Requesting tempdecal.wad from server
Error: server failed to transmit file 'customization'


If the player's spray is already in your local custom.hpk file, it will still be displayed. I don't know when or why they disabled it.
__________________
=====================================
- My Plugins -
=====================================

Last edited by Vet; 11-25-2011 at 12:35.
Vet is offline
Send a message via MSN to Vet
joaokb
Junior Member
Join Date: Apr 2021
Location: brazil
Old 04-30-2021 , 16:22   Re: CS 1.6 Spray Problem
Reply With Quote #8

i'm having the exactly same problem in my server, i see my spray but dont see others

i tested with a friend in a pug/mix server and we can see both, idk what can be it, anyone ?????
__________________
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀kabest
joaokb is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:10.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode