Raised This Month: $170 Target: $400
 42% 

SourceMod 1.5.3 Released


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 03-30-2014 , 23:50   Re: SourceMod 1.5.3 Released
#21

Quote:
Originally Posted by nguyenbaodanh View Post
my local PC server scoreboard always show 0-0 when pressing tab ... how to fix ?
I'm using latest sourcemod dev version
SourceMod doesn't have anything to do with the scoreboard - and if you're using a dev snapshot that definitely has nothing to do with the release of 1.5.3.
__________________
asherkin is offline
expertcode
Junior Member
Join Date: Apr 2014
Old 04-05-2014 , 18:19   Re: SourceMod 1.5.3 Released
#22

Hello, I have problem on Dota server, if user disconnect server going to shoutdown (((
expertcode is offline
psychonic

BAFFLED
Join Date: May 2008
Old 04-06-2014 , 11:01   Re: SourceMod 1.5.3 Released
#23

Quote:
Originally Posted by expertcode View Post
Hello, I have problem on Dota server, if user disconnect server going to shoutdown (((
SourceMod 1.5.3 does not run on Dota.
psychonic is offline
Firewall_
Senior Member
Join Date: Aug 2012
Old 04-13-2014 , 10:26   Re: SourceMod 1.5.3 Released
#24

download not working !
Firewall_ is offline
Sillium
AlliedModders Donor
Join Date: Sep 2008
Location: Germany
Old 04-14-2014 , 01:21   Re: SourceMod 1.5.3 Released
#25

I just tried different Versions (Win/Linux) from different servers and had no problems downloading it.
__________________
brb, dishes have developed their own language and are talking to the garbage about overthrowing me... i must correct this


www.unterwasserpyromanen.de
Sillium is offline
Krillin
Senior Member
Join Date: Jul 2004
Old 04-25-2014 , 23:55   Re: SourceMod 1.5.3 Released
#26

Any idea when an official version of 1.5.4 will be released? We had to install a snapshot after the update Wednesday being as our Win/Liunx servers crashed with the official 1.5.3 builds.

We are currently using sourcemod-1.5.4-hg4036-linux as I built a test Linux box for a private server to tinker with and stopped using my Windows 7 gaming machine and this version worked Thursday and I had to fix my live server with the fore mentioned version.

Best Regards,
Krillin
__________________
Krillin's World Server(s) Operator

Krillin is offline
Send a message via Yahoo to Krillin
Powerlord
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Old 04-28-2014 , 17:02   Re: SourceMod 1.5.3 Released
#27

So, what's the build syntax for ambuild2?

With ambuild1, I'd do this:

Code:
mkdir build
cd build
python ..\configure.py --no-mysql
python build.py
(switching python for python3 and \ for / on Linux)
However, configure.py no longer seems to generate a build.py... just a pdblog.txt and an .ambuild2 directory. This is true on both Ubuntu Linux 12.04 64-bit and Windows 7 64-bit (in a VC++ command prompt).

The exact output for the two are these:

Windows:
Code:
C:\Projects\SourceMod\dev\sourcemod-1.5\build>python ..\configure.py --no-mysql
Checking CC compiler (vendor test msvc)... ['cl', 'test.c', '-o', 'test.exe', '-nologo', '-showIncludes']
found msvc version 1600
Checking CXX compiler (vendor test msvc)... ['cl', 'test.cpp', '-o', 'testp.exe', '-nologo', '-showIncludes']
found msvc version 1600
Linux:
Code:
[email protected]:~/dev/sourcemod-1.5/build$ python3 ../configure.py --no-mysql
Checking CC compiler (vendor test gcc)... ['cc', 'test.c', '-o', 'test']
found gcc version 4.6
Checking CXX compiler (vendor test gcc)... ['c++', 'test.cpp', '-o', 'testp']
found gcc version 4.6
__________________
Am I back? Well, we'll see.

Last edited by Powerlord; 04-28-2014 at 17:05.
Powerlord is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 04-28-2014 , 17:04   Re: SourceMod 1.5.3 Released
#28

Quote:
Originally Posted by Powerlord View Post
So, what's the build syntax for ambuild2?
https://wiki.alliedmods.net/Compiling_SourceMod
__________________
asherkin is offline
Powerlord
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Location: Seduce Me!
Old 05-05-2014 , 12:01   Re: SourceMod 1.5.3 Released
#29

Speaking of snapshots a few posts back, I whipped up a quick wiki page with the minimum required version of MM:S and SM for various games.
__________________
Am I back? Well, we'll see.
Powerlord is offline
Ellie
Senior Member
Join Date: Apr 2013
Old 05-13-2014 , 23:57   Re: SourceMod 1.5.3 Released
#30

So umm yeah, I hope this is the right place to ask, but I'm getting this error with today's update of L4D.

Code:
[01] <FAILED> file "sdktools.ext.2.l4d.dll": The specified procedure could not be found.
Game has Metamod:Source version 1.10.0 and SourceMod 1.5.3 installed. It was working fine yesterday. What should I do?
Ellie is offline
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 19:38.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode