Raised This Month: $319 Target: $400
 79%   Almost there!

[CSGO] Thanos mode


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Franc1sco
Veteran Member
Join Date: Oct 2010
Location: Spain (Madrid)
Old 07-16-2018 , 20:45   Re: [CSGO] Thanos mode
Reply With Quote #11

What about the purple ray, and the big jump like in the fortnite gamemode? I was planning to do it just for fun.
__________________
Veteran SourceMod Coder -> Activity channel
Taking paid and free jobs.
Contact: Steam, Telegram or discord ( Franc1sco#7876 ).

You like my work? +Rep in my steam profile comments or donate.

Franc1sco is online now
Send a message via MSN to Franc1sco
drespy
Member
Join Date: Jul 2018
Old 07-16-2018 , 21:18   Re: [CSGO] Thanos mode
Reply With Quote #12

Quote:
Originally Posted by Franc1sco View Post
What about the purple ray, and the big jump like in the fortnite gamemode? I was planning to do it just for fun.
Yesss!!
drespy is offline
LenHard
Senior Member
Join Date: Jan 2016
Old 07-16-2018 , 22:50   Re: [CSGO] Thanos mode
Reply With Quote #13

Quote:
Originally Posted by mug1wara View Post
try this
PHP Code:
#include <sourcemod>
#include <sdktools>

#pragma semicolon 1

static int g_iModel;

static const 
char g_sModel[] = "models/player/custom_player/kaesar2018/thanos/thanos.mdl";

methodmap Thanos
{
    public static 
int Precache()
    {
        
g_iModel PrecacheModel(g_sModel);
        
        if (
g_iModel == 0)
        {
            
ThrowError("Precache Failed!");
        }
    }
};

public 
void OnPluginStart()
{
    
RegAdminCmd("sm_thanos"Cmd_ThanosADMFLAG_GENERIC);
}

public 
void OnMapStart()
{
    
AddFileToDownloadsTable(g_sModel);
}

public 
Action Cmd_Thanos(int iClientint iArgs)
{
    
Thanos.Precache();
    
    
PrintToChatAll("Thanos will appear in 30 secconds!");
    
    
SetEntityModel(iClientg_sModel);
    
    
SetEntityHealth(iClient200);
    
    
SetEntProp(iClientProp_Data"m_ArmorValue"2001);
    
    
SetEntityModel(iClientg_sModel);
    
    
SetEntPropFloat(iClientProp_Data"m_flMaxspeed"0.0);
    
    
CreateTimer(30.0Timer_UnfreezeiClient);
}

public 
Action Timer_Unfreeze(Handle hTimerint iClient)
{
    
SetEntPropFloat(iClientProp_Data"m_flMaxspeed"1.0);

Use SetEntityMoveType to freeze + unfreeze the player. (MOVETYPE_NONE to freeze; MOVETYPE_WALK to unfreeze)
Also, you don't need to precache the model everytime the command gets called, rather precache it once OnMapStart

Why are you using methodmaps for this? -.^
__________________


Currently accepting private requests.
LenHard is offline
Kaesar
Member
Join Date: Apr 2015
Old 07-17-2018 , 03:43   Re: [CSGO] Thanos mode
Reply With Quote #14

Quote:
Originally Posted by ASKER_CZ View Post
That model Is hilarious . It just seems that someone has just removed logo of my server from thé back . Funny how Is everyone stealing from each other
Funny is see how you think your modeller is the only one who can make models for CSGO, When I am making models for CSGO for 5 years and I was the first one with Morell with the ZR pack.

Unlucky if you paid, my friend, shit happens.
__________________

Last edited by Kaesar; 07-17-2018 at 03:44.
Kaesar is offline
mug1wara
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2018
Old 07-17-2018 , 08:19   Re: [CSGO] Thanos mode
Reply With Quote #15

Edited code again.

@LenHard

I used methodmap to check if anything went wrong with the precache, since it wasn't working for me before.

Just chill xDDDD

Last edited by mug1wara; 07-17-2018 at 08:24.
mug1wara is offline
alex123pavlov
Member
Join Date: Jun 2018
Location: Moscow
Old 07-18-2018 , 18:00   Re: [CSGO] Thanos mode
Reply With Quote #16

Freezing in соурс doesn't work
Also all can use infinitely time

Last edited by alex123pavlov; 07-18-2018 at 18:00.
alex123pavlov is offline
aykocity
Member
Join Date: Sep 2017
Old 07-23-2018 , 22:50   Re: [CSGO] Thanos mode
Reply With Quote #17

Quote:
Originally Posted by Franc1sco View Post
What about the purple ray, and the big jump like in the fortnite gamemode? I was planning to do it just for fun.

process completed ?
aykocity is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:00.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode