Raised This Month: $106 Target: $400
 26% 

[Help][Using AMXX Natives]


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
HamletEagle
AMX Mod X Plugin Approver
Join Date: Sep 2013
Location: Romania
Old 11-21-2017 , 10:44   Re: [Help][Using AMXX Natives]
Reply With Quote #11

Quote:
Originally Posted by Beqa Gurgenidze View Post
I have no time for pointless things, if u think my 2nd answer does not makes sense you can leave it.

(you don't know anything except "which doesn't make any sense.")
Good luck getting help with this attitude.
__________________
HamletEagle is offline
Beqa Gurgenidze
BANNED
Join Date: Nov 2016
Old 11-21-2017 , 15:30   Re: [Help][Using AMXX Natives]
Reply With Quote #12

Yes

You said it had menus in "amxx format and not cpp", which doesn't make any sense.

he is right.
not makes sense if u use amxx code or cpp code for module. you can use both for creating menus using natives of amxmodx. everyone knows that.
Beqa Gurgenidze is offline
KliPPy
AlliedModders Donor
Join Date: May 2013
Location: Serbia
Old 11-21-2017 , 15:58   Re: [Help][Using AMXX Natives]
Reply With Quote #13

It's your wording and terminology that thew me off.

Anyway, you can't call AMXX natives from within modules.
KliPPy is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 11-21-2017 , 21:58   Re: [Help][Using AMXX Natives]
Reply With Quote #14

Can't you just duplicate the code in the module from which you want to borrow functions?
__________________
fysiks is online now
Beqa Gurgenidze
BANNED
Join Date: Nov 2016
Old 11-22-2017 , 05:15   Re: [Help][Using AMXX Natives]
Reply With Quote #15

If you think im serious in last typed texts then i don't know what to say.

Black Rose said 'CSDM has menus and is a module.'

CSDM has menus in amxx format not in cpp, KliPPy could not understand that.
I sad that CSDM has menus written for amxx as plugin not as module. fysiks you said to copy module code from original to get what i want. This is just Misunderstanding! There is not code for using amxx menus by modules. just leave this as last commend im tired with this ..........
Beqa Gurgenidze is offline
fysiks
Veteran Member
Join Date: Sep 2007
Location: Flatland, USA
Old 11-22-2017 , 11:25   Re: [Help][Using AMXX Natives]
Reply With Quote #16

I know what you want and I don't see why my suggestion isn't valid. If you want certain functionality, add it to your module using the other modules as a reference.
__________________
fysiks is online now
Black Rose
Veteran Member
Join Date: Feb 2011
Location: Upplands Väsby, Sweden
Old 11-24-2017 , 17:23   Re: [Help][Using AMXX Natives]
Reply With Quote #17

I understand. All of CSDM's menus are created and handled inside included plugins, there's no menu-code in the C++ source for the module.
My bad. Didn't know that.

I would do it the same way CSDM did. Separate plugin managing the menu.

Last edited by Black Rose; 11-24-2017 at 17:36.
Black Rose is offline
Send a message via Skype™ to Black Rose
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:05.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode