Raised This Month: $319 Target: $400
 79%   Almost there!

TF2 update broke sourcemod/metamod


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Alice.bnd
Member
Join Date: Sep 2011
Location: Russia, SPb
Old 09-17-2021 , 03:32   Re: TF2 update broke sourcemod/metamod
Reply With Quote #11

They did something to the query. hlsw does not see any servers. If you use special scripts (wrench) to manage servers, they will not see servers and will constantly restart them.
qstat also does not see the servers.
# qstat -retry 1 -nh -a2s XXXX:XXXXX
XXXX:XXXXX no response
__________________

Last edited by Alice.bnd; 09-17-2021 at 05:56.
Alice.bnd is offline
Send a message via ICQ to Alice.bnd
Bugrahan96
Member
Join Date: Feb 2018
Location: vsh_crossfire_b9
Old 09-17-2021 , 07:22   Re: TF2 update broke sourcemod/metamod
Reply With Quote #12

Sourcemod developers fixed it <3

https://www.sourcemod.net/downloads....1.10-dev&all=1 install the Build 6512 and servers will be working in order again.
Bugrahan96 is offline
VPPGamingNetwork
Veteran Member
Join Date: Sep 2012
Location: Japan
Old 09-17-2021 , 08:55   Re: TF2 update broke sourcemod/metamod
Reply With Quote #13

yea hlsw semi broken, not sure how to fix that issue.
__________________

We provide MOTD Ads
Net 1 payments
Visit us
VPPGamingNetwork is offline
CryWolf
Senior Member
Join Date: Jul 2008
Location: Romania
Old 09-17-2021 , 11:08   Re: TF2 update broke sourcemod/metamod
Reply With Quote #14

SourceBans too, every gamepanel too.
__________________
I dont walk trough this world with fear in my heart.
www.dark-arena.com L4D, CS1.6, CZ Servers

Last edited by CryWolf; 09-17-2021 at 11:11.
CryWolf is offline
Send a message via MSN to CryWolf Send a message via Yahoo to CryWolf
Spirit532
Junior Member
Join Date: Dec 2015
Location: Belarus
Old 09-18-2021 , 04:22   Re: TF2 update broke sourcemod/metamod
Reply With Quote #15

Can confirm, the A2S responses are empty(?).
Something's very wrong.
Spirit532 is offline
Mr_panica
Senior Member
Join Date: Jan 2017
Location: Russia, Saint-Petersburg
Old 09-18-2021 , 08:31   Re: TF2 update broke sourcemod/metamod
Reply With Quote #16

Quote:
Originally Posted by Spirit532 View Post
Can confirm, the A2S responses are empty(?).
Something's very wrong.
It seems that this is due to protocol security updates. Read more here:
https://steamcommunity.com/discussio...8351344359625/
__________________
Sorry for my English.
Mr_panica is offline
s0undch4s3r
Member
Join Date: Jul 2012
Old 09-18-2021 , 13:24   Re: TF2 update broke sourcemod/metamod
Reply With Quote #17

Quote:
Originally Posted by PC Gamer View Post
My server kept crashing after the update until I updated SourceMod and removed the Steamtools plugin.
You are a Genius. I renamed my steamtools ext (turned it off) and it works great.

Thanks.
s0undch4s3r is offline
kurdzop
New Member
Join Date: Oct 2021
Old Today , 08:00   Re: TF2 update broke sourcemod/metamod
Reply With Quote #18

Easy fix is to change your addons folder to like "addons1" and let the server come online.
kurdzop is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:03.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode