Raised This Month: $81 Target: $400
 20% 

CS2 Fake Rcon


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
vmisel
Junior Member
Join Date: Oct 2023
Old 10-06-2023 , 10:38   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #21

Hi Kriax,

Thank you for providing these plugins. I tried several times, but no success. As have other people.

Would you be so kind to record your screen and show us how it's done? I've been trying for a few days already.

Now I can't even re-install my server anymore. I created a support ticket in the meanwhile for this.

Hope you're willing to record your screen and help the CS2 community out. Recording your screen will also prevent any language barriers that might exist.

Thanks again.
vmisel is offline
Kriax
Senior Member
Join Date: Apr 2012
Old 10-06-2023 , 10:42   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #22

Hello,
Works on windows server, in my personal computer, and on a linux server hosted at VeryGames.net.

Did you check my tutorial ? https://forums.alliedmods.net/showpo...2&postcount=15
Be sure to install on the right folder, please check again if you have the right folder, I have made a mistake on the tutorial, that I fixed since 2 hours

Please can you share me your addons/metamod/configs/fake_rcon folder by a screenshot please ?
Either, you can search [FAKERCON] on your console server, you will have 2 logs, can you share them with me please.

I will try to take a record of my screen asap

Regards,
Kriax is offline
vmisel
Junior Member
Join Date: Oct 2023
Old 10-06-2023 , 11:18   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #23

Edit: I see that the fake rcon plugin took a long time to install. That's why I did not see the addons folder. I do see it now. I will update this post in a bit. A recording for verygames linux is still very much appreciated and needed.

So what I did is:

- Installed Metamod and fake rcon plugin through VeryGames portal: https://prnt.sc/EhKQg7A0FKNk
- Downloaded the lastest version of Fake RCON from your GitHub and dragged/dropped the folders "configs", "fake_rcon" and "metamod" in the folder /cs2 - verygames/game/csgo/addons
- I have created an rcon.txt in the folder /cs2 - verygames/game/bin/linuxsteamrt64 that contains only one line: rcon_password mypassword https://prnt.sc/-gZ1IzTWMJ04

When i want to type meta list in the live console of VeryGames, now finally says it sees your fake rcon script: https://prnt.sc/tRRZTOlmNITm

I will continue with the steps, because before it said: meta list is an unknown command

Edit: when typing fake_rcon_password mypassword - it says it's a bad password, eventhough I put it in the rcon.txt
Edit: screenshot for ingame console that says bad password: https://prnt.sc/MM4KgoSCThxU

Also please see the screenshot of the rcon.txt in the folder /cs2 - verygames/game/bin/linuxsteamrt64 -> https://prnt.sc/-gZ1IzTWMJ04

Edit: another screenshot of the config.ini file that I edited to have a rcon_password - https://prnt.sc/MA-8pldXVgDh

Last edited by vmisel; 10-06-2023 at 11:51. Reason: added images
vmisel is offline
Kriax
Senior Member
Join Date: Apr 2012
Old 10-06-2023 , 11:33   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #24

Recording a video tutorial would take me some time, and I don't have this time sorry.

You simply have to download the archive and unzip everything into the /game/csgo/addons folder, then you just have to configure the config.ini file which is located in /game/csgo/addons/configs/fake_rcon/



Regards,

Last edited by Kriax; 10-06-2023 at 11:33.
Kriax is offline
vmisel
Junior Member
Join Date: Oct 2023
Old 10-06-2023 , 11:53   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #25

Quote:
Originally Posted by Kriax View Post
Recording a video tutorial would take me some time, and I don't have this time sorry.

You simply have to download the archive and unzip everything into the /game/csgo/addons folder, then you just have to configure the config.ini file which is located in /game/csgo/addons/configs/fake_rcon/



Regards,
Pleae check my previous post. I have edited it and added screenshots where ever I could. Hope you can help further.
vmisel is offline
vmisel
Junior Member
Join Date: Oct 2023
Old 10-06-2023 , 17:58   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #26

Quote:
Originally Posted by Kriax View Post
Recording a video tutorial would take me some time, and I don't have this time sorry.

You simply have to download the archive and unzip everything into the /game/csgo/addons folder, then you just have to configure the config.ini file which is located in /game/csgo/addons/configs/fake_rcon/



Regards,
I give up man.. I'll wait for you to help me. Nothing that I do works. I keep getting bad password, no matter what. Even if I reinstall everything and leave it at default, regarding the password.
vmisel is offline
vmisel
Junior Member
Join Date: Oct 2023
Old 10-06-2023 , 18:43   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #27

Quote:
Originally Posted by Kriax View Post
Hello,
Works on windows server, in my personal computer, and on a linux server hosted at VeryGames.net.

Did you check my tutorial ? https://forums.alliedmods.net/showpo...2&postcount=15
Be sure to install on the right folder, please check again if you have the right folder, I have made a mistake on the tutorial, that I fixed since 2 hours

Please can you share me your addons/metamod/configs/fake_rcon folder by a screenshot please ?
Either, you can search [FAKERCON] on your console server, you will have 2 logs, can you share them with me please.

I will try to take a record of my screen asap

Regards,
There is no fake_rcon in addons/metamod/configs/fake_rcon folder - see here https://prnt.sc/H_PQLj0Ct9b-
vmisel is offline
codergeek82
New Member
Join Date: Apr 2019
Location: India
Old 10-08-2023 , 11:03   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #28

I think a better way to do rcon is to simply use some rcon protocol cli.
codergeek82 is offline
vmisel
Junior Member
Join Date: Oct 2023
Old 10-08-2023 , 11:15   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #29

Quote:
Originally Posted by codergeek82 View Post
I think a better way to do rcon is to simply use some rcon protocol cli.
I'm not sure whether you're referring to me, but I don't understand what that cli part means.

I am convinced I am missing something small and it should be easy, but the explanation is made more difficult or even incorrect.
vmisel is offline
codergeek82
New Member
Join Date: Apr 2019
Location: India
Old 10-08-2023 , 16:45   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #30

Quote:
Originally Posted by vmisel View Post
I'm not sure whether you're referring to me, but I don't understand what that cli part means.
I am convinced I am missing something small and it should be easy, but the explanation is made more difficult or even incorrect.
Sorry if my shorter message caused any confusion.

I was just trying to point the server admin community towards the rcon command line interfaces that gives a bit more freedom and yet versatility to manage a server from any remote location and even with just a cell phone on the move.

For the past few years am using an rcon cli solution given here https://github.com/n0la/rcon that still works for CS2. Tested on my Linux based CS2 community server a few days back and can confirm it works like a charm.

Regards, CoderGeek82
codergeek82 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:45.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode