Raised This Month: $81 Target: $400
 20% 

CS2 Fake Rcon


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Wizzardoff
Senior Member
Join Date: Dec 2022
Old 10-03-2023 , 19:24   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #11

Any info how to install it on linux server? Im probably doing smth wrong:
meta list
No plugins loaded.
What from inside the package do i need to extract for this plugin to work on linux dedicated and where. Thanks

Last edited by Wizzardoff; 10-03-2023 at 19:25.
Wizzardoff is offline
Kriax
Senior Member
Join Date: Apr 2012
Old 10-04-2023 , 06:23   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #12

https://github.com/Salvatore-Als/cs2-fake-rcon/releases

You just need to drag&drop on your addons folders.
On the /game/bin/{OS} create a rcon.txt file with the rcon on it

Be sure that your MM is on the last version.
Kriax is offline
antm
New Member
Join Date: Nov 2020
Old 10-04-2023 , 12:29   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #13

I cannot get it to work.

It is hosted on dathost.

The rcon.txt is in the folder "bin/linuxsteamrt64"
it contains:
Code:
tester
As a client I enter in console
Code:
fake_rcon_password tester
fake_rcon say test
What do I do wrong?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	meta.jpg
Views:	134
Size:	63.5 KB
ID:	201748  
antm is offline
ArchieReeves
New Member
Join Date: Oct 2023
Old 10-04-2023 , 21:03   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #14

I am also using dathost and it doesn't seem to be working.

If i type "find rcon" in the console provided on dathost it shows me that i can use the command "fake_rcon_passoword" but when i use it in game or on the dathost console its self nothing happens, trying to get it to change map or say something just doesn't work.

Also if i do "find rcon" on the server its self i get the list of normal rcon commands but non of the fake_rcon commands like i do on the dathost console.

the only thing i can get to be shown from rcon is "[RCon] Usage: rcon <screenshot | console | commandstring>"

I believe i have all the files in the right places and everything written in the correctly and i have spent hours now trying to figure it out and find work arounds but nothing i do or follow seems to help, i think a video tutorial would be super useful to a lot of people here.

https://media.discordapp.net/attachm...080&height=116

https://media.discordapp.net/attachm...080&height=278



Thanks,
Archie
ArchieReeves is offline
Kriax
Senior Member
Join Date: Apr 2012
Old 10-05-2023 , 06:09   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #15

Ola, fixed after valve update : https://github.com/Salvatore-Als/cs2-fake-rcon/releases

To install the plugins, check the tutoriel :

First, install the addons on /game/addons/metamod
https://prnt.sc/dUp5dbfanGbY

Next, go to /addons/configs/fake_rcon/config.ini
- fake_rcon_password is your rcon password
- caching_time is the cache time so you don't have to retype fake_rcon_password even if you log out

WARN : You can use the commande line -fakercon : -fakercon mesupermegasecretgigarconpassword.
The rcon configured in the line command takes precedence over the rcon of the file, only use it if you not have the choice !

Type meta list on your console and check if the plugin is loaded
https://prnt.sc/NecS1lYkKj3I

You can check if the password is found:
https://prnt.sc/3JokQn2kE1SM

And in game use fake_rcon_password mesupermegasecretgigarconpassword
ENTER YOUR PASSWORD, NOT MIND

https://prnt.sc/pz6m7-s2SJGZ
https://prnt.sc/6ESx_u2kfg8X


And then fake_rcon YOURCMD
https://prnt.sc/zPVp_WlrvzgJ

Last edited by Kriax; 10-06-2023 at 08:44.
Kriax is offline
Kriax
Senior Member
Join Date: Apr 2012
Old 10-05-2023 , 17:22   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #16

Changing the configuration path, adding a cache.
https://github.com/Salvatore-Als/cs2-fake-rcon/releases

---

Tutorial available here https://forums.alliedmods.net/showpo...2&postcount=15
Kriax is offline
fedthaar
New Member
Join Date: Oct 2023
Old 10-06-2023 , 00:14   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #17

Its not loading for me.
https://imgur.com/a/2Ecb0Oh

On windows 2019 vm. I downloaded cs2 through normal steam and did a start bat file in game\bin\win64

Addons folder didnt exits so i just created it I assume that is fine
fedthaar is offline
fedthaar
New Member
Join Date: Oct 2023
Old 10-06-2023 , 01:32   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #18

Got it to load but i get bad password

https://imgur.com/a/Q6YgTut

Set my password in addons\configs\fake_rcon\config and its matching my rcon_password
fedthaar is offline
asozio
Junior Member
Join Date: Sep 2023
Old 10-06-2023 , 03:16   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #19

Quote:
Originally Posted by Kriax View Post
New release fix the build, improve the code and add -fakercon commandline
https://github.com/Salvatore-Als/cs2-fake-rcon/releases

Regards,
Not sure what I am doing wrong or if valve have changed something since yesterday?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	fake_rcon.png
Views:	102
Size:	15.2 KB
ID:	201788  
asozio is offline
Kriax
Senior Member
Join Date: Apr 2012
Old 10-06-2023 , 06:41   Re: CS2 Fake Rcon
Reply With Quote #20

You are using the wrong version, the last is 1.2, was my fault I fail my archive ><
Re-dl and try again
Kriax is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 23:57.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode