Raised This Month: $32 Target: $400
 8% 

Force Admin Tag 1.0


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
madprofessor
Member
Join Date: Nov 2004
Old 03-27-2005 , 11:13  
Reply With Quote #21

excellent.


madprofessor is offline
pizzahut
Senior Member
Join Date: Oct 2004
Old 04-01-2005 , 12:27  
Reply With Quote #22

I've made it so that the admin tag simply gets removed. This is because admins are sometimes not immediately recognised as such. So instead of:

"your-name-here [ADMIN]" renamed to "notanadmin"
"notanadmin" renamed to "notanadmin [ADMIN]"

you would now get:

"your-name-here [ADMIN]" renamed to "your-name-here"
"your-name-here" renamed to "your-name-here [ADMIN]"

Due to the lack of a case insensitive replace function, I've written one called deletei, which deletes a substring, case insensitive.
pizzahut is offline
Lord_Destros
Veteran Member
Join Date: Jul 2004
Location: With stupid.
Old 05-10-2005 , 18:28  
Reply With Quote #23

works great, thx, i've needed a plugin like this. Hard to get Clan members to listen
__________________
Quote:
Originally Posted by Twilight Suzuka
Don't worry m'lord. The turtles day will come.
Lord_Destros is offline
Send a message via AIM to Lord_Destros
Lord_Destros
Veteran Member
Join Date: Jul 2004
Location: With stupid.
Old 05-11-2005 , 19:57  
Reply With Quote #24

is there any way you can make a .ini or .sma file for people who aren't in clan but still have admin. A few of my friends aren't in my clan (and have different tags) and still have admin. I thought one good idea may be to either add a section for that in the .sma and manually recompile or something like that............

As i said above this plugin works great.
__________________
Quote:
Originally Posted by Twilight Suzuka
Don't worry m'lord. The turtles day will come.
Lord_Destros is offline
Send a message via AIM to Lord_Destros
HellKatzX
Junior Member
Join Date: Dec 2004
Location: IA, USA
Old 05-25-2005 , 01:29  
Reply With Quote #25

so how would I go about changing the admins access level, for example lets say i didn't want it to change the name of users with the "t" flag (CUSTOM LEVEL H), what would I change?
__________________
ESpX.Net
HellKatzX is offline
Send a message via AIM to HellKatzX
HellKatzX
Junior Member
Join Date: Dec 2004
Location: IA, USA
Old 05-25-2005 , 01:40  
Reply With Quote #26

here's my guess

(!access(id, ADMIN_IMMUNITY)))

change to

(!access(id, ADMIN_LEVEL_H)))

?

p.s. I would just try it out but I don't have a server to do so, thank you
__________________
ESpX.Net
HellKatzX is offline
Send a message via AIM to HellKatzX
iggy_bus
BANNED
Join Date: Oct 2005
Old 11-05-2006 , 15:16   Re: Force Admin Tag 1.0
Reply With Quote #27

Can you make so only admins with flag "o" get tag?
I have many clients who have flab "b" only for reserverd slot and they are renamed as admins but they are not
iggy_bus is offline
Old 11-05-2006, 16:29
Imanoobie
This message has been deleted by Imanoobie.
Denmla
Member
Join Date: Jul 2007
Old 01-04-2008 , 06:12   Re: Force Admin Tag 1.0
Reply With Quote #28

when u give slot u ad z flag and i thing then plugin won't think that this player is admin
Denmla is offline
Demoz123
Member
Join Date: Jul 2008
Location: USA, California, Brea
Old 07-13-2008 , 23:28   Re: Force Admin Tag 1.0
Reply With Quote #29

Sounds good!
__________________
Demoz123 is offline
kom65
Junior Member
Join Date: May 2008
Old 07-24-2008 , 07:50   Re: Force Admin Tag 1.0
Reply With Quote #30

Could do the same plug-in to SourceMod?

Thanks in advance

I'm Sorry For My Bad English!
kom65 is offline
Send a message via ICQ to kom65
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 00:56.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode