Raised This Month: $ Target: $400
 0% 

Release Legacy SourceBans 1.4.11 (Updated 2014/02/17)


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
Dirton
BANNED
Join Date: Oct 2008
Old 02-18-2010 , 19:21   Re: SourceBans 1.4.6 (Updated 12/23/09)
#2041

How can I become SB 2.0 beta tester?
I tried to send one file at a time from bug tracker, but it's to frustrating.
Dirton is offline
Diablo3
Senior Member
Join Date: Feb 2010
Old 02-27-2010 , 15:52   Re: SourceBans 1.4.6 (Updated 12/23/09)
#2042

Hello,
sourcebans plugins always overwrites my server admin_groups.cfg and amdins.cfg ,

how to disable it ??
Diablo3 is offline
KawMAN
SourceMod Donor
Join Date: Sep 2007
Location: Cracov
Old 02-27-2010 , 15:55   Re: SourceBans 1.4.6 (Updated 12/23/09)
#2043

set
"EnableAdmins" "0"
in sourcebans.cfg
__________________
KawMAN is offline
Send a message via ICQ to KawMAN Send a message via Skype™ to KawMAN
Diablo3
Senior Member
Join Date: Feb 2010
Old 02-27-2010 , 16:16   Re: SourceBans 1.4.6 (Updated 12/23/09)
#2044

Quote:
Originally Posted by KawMAN View Post
set
"EnableAdmins" "0"
in sourcebans.cfg
thanks. That work.

another question:
Why I can't connect to server when unbaning from website ?
I'm testing my server, and I see, when I unbaning from web, in MSQL database my ip still writed :/

restart server/change map - nothing helps...
maybe it happen because I set "EnableAdmins" "0" ?
Diablo3 is offline
Diablo3
Senior Member
Join Date: Feb 2010
Old 02-27-2010 , 16:26   Re: SourceBans 1.4.6 (Updated 12/23/09)
#2045

Hmm and banning only for 5 min ( I see in console ) though I ban for 10, 30 or more...
"....was banned "for 5.00 minutes" by "Console"

Maybe it happens because I 'm root admin or what ?

Last edited by Diablo3; 02-27-2010 at 16:33.
Diablo3 is offline
Lebson506th
Veteran Member
Join Date: Jul 2008
Old 02-27-2010 , 18:40   Re: SourceBans 1.4.6 (Updated 12/23/09)
#2046

Quote:
Originally Posted by Diablo3 View Post
Hmm and banning only for 5 min ( I see in console ) though I ban for 10, 30 or more...
"....was banned "for 5.00 minutes" by "Console"

Maybe it happens because I 'm root admin or what ?
It only bans for 5 minutes on the local server to prevent join message spam.

The actual ban is put in the database and the plugin checks the database to block the person after the 5 minute ban expires.
__________________
My Plugins
Spray Tracer by Nican, maintained by me
Simple TK Manager
DoD:S Admin Weapons

Links
Resistance and Liberation (A HL2 Multiplayer Modification)
Lebson506th is offline
shustas
SourceMod Donor
Join Date: May 2007
Location: London
Old 02-28-2010 , 10:47   Re: SourceBans 1.4.6 (Updated 12/23/09)
#2047

Quick question, how do I delete all bans at once?
__________________
shustas is offline
Peace-Maker
SourceMod Plugin Approver
Join Date: Aug 2008
Location: Germany
Old 02-28-2010 , 17:09   Re: SourceBans 1.4.6 (Updated 12/23/09)
#2048

If you want to delete everything including the submissions and protests run these queries directly into the database and remove all files from the /demos folder.
Code:
TRUNCATE TABLE sb_bans;
TRUNCATE TABLE sb_banlog;
TRUNCATE TABLE sb_demos;
TRUNCATE TABLE sb_comments;
TRUNCATE TABLE sb_protests;
TRUNCATE TABLE sb_submissions;
__________________
Peace-Maker is offline
shustas
SourceMod Donor
Join Date: May 2007
Location: London
Old 03-01-2010 , 00:48   Re: SourceBans 1.4.6 (Updated 12/23/09)
#2049

^^ this to run from phpadmin?
__________________
shustas is offline
rautamiekka
Veteran Member
Join Date: Jan 2009
Location: Finland
Old 03-01-2010 , 02:08   Re: SourceBans 1.4.6 (Updated 12/23/09)
#2050

Quote:
Originally Posted by Peace-Maker View Post
If you want to delete everything including the submissions and protests run these queries directly into the database and remove all files from the /demos folder.
Code:
TRUNCATE TABLE sb_bans;
TRUNCATE TABLE sb_banlog;
TRUNCATE TABLE sb_demos;
TRUNCATE TABLE sb_comments;
TRUNCATE TABLE sb_protests;
TRUNCATE TABLE sb_submissions;
Why not "just" drop the database ?


Quote:
Originally Posted by shustas View Post
^^ this to run from phpadmin?
Yes.
__________________
Links to posts I received Karma from:
Big thanks to all who gave Karma
rautamiekka is offline
Send a message via ICQ to rautamiekka Send a message via AIM to rautamiekka Send a message via MSN to rautamiekka Send a message via Yahoo to rautamiekka Send a message via Skype™ to rautamiekka
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 16:40.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode