Raised This Month: $61 Target: $400
 15% 

[issue] Server using 'public' lobbies....


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Mikado
Senior Member
Join Date: Nov 2012
Location: don't know where :/
Old 04-22-2020 , 13:49   [issue] Server using 'public' lobbies....
Reply With Quote #1

Hello, after the last update im getting this error when i try to join my OVH server, but weirdly it doesn't happen on Hetzner one.

Quote:
Retrying public(X.X.X.X:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Retrying public(X.X.X.X:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Retrying public(X.X.X.X:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Retrying public(X.X.X.X:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Retrying public(X.X.X.X:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Retrying public(X.X.X.X:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Retrying public(X.X.X.X:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Retrying public(X.X.X.X:27015) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
Anyone is having the same issue after the last update ?

Edit: Got moved to a new Dedi-Game the problem has been solved, it was an issue with the OVH Network.

Last edited by Mikado; 04-29-2020 at 23:53. Reason: update
Mikado is offline
flashing
Member
Join Date: Jul 2019
Location: Delhi, India
Old 04-22-2020 , 23:15   Re: [issue] Server using 'public' lobbies....
Reply With Quote #2

Quote:
Originally Posted by Mikado View Post
Hello, after the last update im getting this error when i try to join my OVH server, but weirdly it doesn't happen on Hetzner one.



Anyone is having the same issue after the last update ?
https://github.com/komashchenko/Lobb...Fixer/releases
__________________

        Discord: FLASHING#8548
              Steam
flashing is offline
Mikado
Senior Member
Join Date: Nov 2012
Location: don't know where :/
Old 04-24-2020 , 11:09   Re: [issue] Server using 'public' lobbies....
Reply With Quote #3

Did not work still having the same error when joining the server
Mikado is offline
mranis18
Junior Member
Join Date: Apr 2020
Old 04-28-2020 , 15:29   Re: [issue] Server using 'public' lobbies....
Reply With Quote #4

I have the same problem with my server
mranis18 is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:17.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode