Raised This Month: $203 Target: $400
 50% 

Solved CS 1.6 Show IP Plugin (Not LAN)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
hasanalizxc
Senior Member
Join Date: May 2018
Old 06-07-2018 , 13:31   CS 1.6 Show IP Plugin (Not LAN)
Reply With Quote #1

Hi All,

Hope you are healthy and well. I want to know the IP addresses of players by console. For example amx_showips command.

P.S: Not in LAN.

How can i make this?

Last edited by hasanalizxc; 06-09-2018 at 20:57.
hasanalizxc is offline
karimoo97
Member
Join Date: Apr 2018
Location: Tamazgha
Old 06-07-2018 , 14:04   Re: CS 1.6 Show IP Plugin (Not LAN)
Reply With Quote #2

__________________
Why do you need a plugin that changes your admin pw?
Quote:
Originally Posted by marcopollo View Post
Becouse if someone comes to my house and watch config.cfg see my password for admin.
karimoo97 is offline
Relaxing
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2016
Location: White Plains
Old 06-07-2018 , 14:04   Re: CS 1.6 Show IP Plugin (Not LAN)
Reply With Quote #3

Search on Google for "amx_ip".
__________________
Relaxing is offline
Mordekay
Squirrel of Fortune
Join Date: Apr 2006
Location: Germany
Old 06-07-2018 , 14:12   Re: CS 1.6 Show IP Plugin (Not LAN)
Reply With Quote #4

Not everything needs a plugin guys...
"rcon status" does this.
__________________

Mordekay is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 06-07-2018 , 17:30   Re: CS 1.6 Show IP Plugin (Not LAN)
Reply With Quote #5

https://github.com/OciXCrom/IPShower
__________________


Dear admins. If somehow you managed to read this, plz fix.
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
hasanalizxc
Senior Member
Join Date: May 2018
Old 06-09-2018 , 14:25   Re: CS 1.6 Show IP Plugin (Not LAN)
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by karimoo97 View Post
Thanks but I do not want to look at one by one. for ex. amx_showips
hasanalizxc is offline
hasanalizxc
Senior Member
Join Date: May 2018
Old 06-09-2018 , 14:29   Re: CS 1.6 Show IP Plugin (Not LAN)
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
I couldnt see the cvar commands. He hadnt written to the readme part. How it works?
hasanalizxc is offline
Mordekay
Squirrel of Fortune
Join Date: Apr 2006
Location: Germany
Old 06-09-2018 , 14:34   Re: CS 1.6 Show IP Plugin (Not LAN)
Reply With Quote #8

Why wasting resources for this???
A simple
Code:
rcon status
does EXACTLY what you want!
__________________


Last edited by Mordekay; 06-09-2018 at 14:35.
Mordekay is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 06-09-2018 , 15:29   Re: CS 1.6 Show IP Plugin (Not LAN)
Reply With Quote #9

Quote:
Originally Posted by hasanalizxc View Post
I couldnt see the cvar commands. He hadnt written to the readme part. How it works?
The .ini file is pretty self-explainatory. amx_showip
__________________


Dear admins. If somehow you managed to read this, plz fix.

Last edited by OciXCrom; 06-09-2018 at 15:29.
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
hasanalizxc
Senior Member
Join Date: May 2018
Old 06-09-2018 , 18:57   Re: CS 1.6 Show IP Plugin (Not LAN)
Reply With Quote #10

Quote:
Originally Posted by Mordekay View Post
Why wasting resources for this???
A simple
Code:
rcon status
does EXACTLY what you want!
I do not understand what you're talking about. rcon status command is not available. only rcon_port, rcon_address and rcon_password is available.
hasanalizxc is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:41.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode