Raised This Month: $214 Target: $400
 53% 

Admin Models (Updated v1.1.1)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Morpheus
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Old 03-24-2005 , 07:48  
Reply With Quote #51

So confused right now!

DOES the 1.1.1 works perfectly with amxmodx 1.0?

And sometimes admins dont have the admin model... but just the normal one ive noticed.. ?

Fixed? Or w00t?

Cheers

Morpheus
Morpheus is offline
Martel
Member
Join Date: Mar 2004
Old 03-24-2005 , 07:54  
Reply With Quote #52

Quote:
Originally Posted by Morpheus
DOES the 1.1.1 works perfectly with amxmodx 1.0?
Yes, it works. It has the same functionality as the 1.0 have had. Plus it doesn't change the admin model if the admin is playing as a vip.

Quote:
Originally Posted by Morpheus
And sometimes admins dont have the admin model... but just the normal one ive noticed.. ?
Just as it was in 1.0, the models are being swapped at the start of the second round.
Martel is offline
Morpheus
Senior Member
Join Date: Mar 2004
Old 03-24-2005 , 10:38  
Reply With Quote #53

What does that mean? That the models are swapped at the second round?

So it doesnt work or what?

Cheers
Morpheus is offline
Martel
Member
Join Date: Mar 2004
Old 03-24-2005 , 10:43  
Reply With Quote #54

See the plans for v2 in the first post of this thread.
Martel is offline
TiMbErLaNd
Senior Member
Join Date: Jan 2005
Location: Detroit, Michigan
Old 03-24-2005 , 17:12  
Reply With Quote #55

Quote:
Originally Posted by TiMbErLaNd
KaOs is there any way you can get around to the reply for my post, i know you added that other sma for changemodel, but im really tryin to run 2 plugins, one for Admins and one for Clan Members, or a combo of both if possible to create to where diffrent "unused flags" can be utilized.

the Admin Model plugin would have to be changed because if i were to just leave the Admin Model plugin as it is, it uses the "ADMIN_KICK" to give the model.
the "ADMIN_KICK" flag would conflict with a NEW plugin that uses any other flag because some of my clan members are Admins and thus get the "ADMIN_KICK" flag. so really what i was wondering is if you can have this modified to where Admin Model would run like <FLAG>O and Clan Models would be <FLAG>P or something like that or if you could just leave it so that the server op could just impliment his own unused flags thus making it possible to have the similar plugins run together to create the disired effect im looking for.
Quote:
Originally Posted by KaOs
I'm sorry i'm just very busy, i'll get to it tommorow I promise
*cough...

and just a lil side note that i posted in my original post on page one
i use a war3ft server, and moling is effected....
the model will not change back
just wondering if anything can be done.

dont worry im patient, i just wanted to remind you
that you promised me, naw im just playin
TiMbErLaNd is offline
v3x
Veteran Member
Join Date: Oct 2004
Location: US
Old 03-24-2005 , 17:45  
Reply With Quote #56

I'll work on it.
__________________
What am I doing these days? Well, I run my own Rust server. It's heavily modded. If you'd like to join, the ip is 167.114.101.67:28116

I also created a website called Rust Tools. It will calculate and tell you the raw amounts of resources needed to craft items.
v3x is offline
Skinflint
New Member
Join Date: Mar 2005
Old 03-27-2005 , 10:41   :(
Reply With Quote #57

the plungin does not change the models of the admins

why ???

amxmodx accept the plugin it is activated an the models are in the right folders...

can someone help me ??


Skinflint
Skinflint is offline
amxxsean
Member
Join Date: Feb 2005
Old 03-27-2005 , 13:24   Re: :(
Reply With Quote #58

Quote:
Originally Posted by Skinflint
the plungin does not change the models of the admins

why ???

amxmodx accept the plugin it is activated an the models are in the right folders...

can someone help me ??


Skinflint
Skin make sure you arent downloading the first one he posted, download this one, its the latest version. Just tested it. Works great.

http://www.amxmodx.org/compiler.php?go=get&id=4887

Now for the bug.
This plugin does not seem to be compatible with PODbot because all of the terrorists dont shoot at you and all of the ct will shoot at you with the admin_ct skin. When you are a terrorist with the admin_te skin it works fine though. How would i go about fixing this? [/b]
__________________
DID SOMEBODY DIAL TEH AWPERAT0RZ?
www.awpz.tk
NOW ACCEPTING MEMBERS!
amxxsean is offline
KaOs
Senior Member
Join Date: Apr 2004
Old 03-29-2005 , 16:23  
Reply With Quote #59

My version works now thx to Martel..
__________________
KaOs is offline
Send a message via AIM to KaOs Send a message via MSN to KaOs
antileet
Member
Join Date: Sep 2004
Location: Los Angeles
Old 03-29-2005 , 22:04  
Reply With Quote #60

Is it compatable with 1.01? because my server keeps crashing...
antileet is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 21:53.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode