Raised This Month: $404 Target: $400
 101% 

Reserve slot


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Munoon
Junior Member
Join Date: Jul 2018
Old 10-13-2018 , 13:57   Reserve slot
Reply With Quote #1

Hello! I am interested in the question of a reserve slot. I want to have only 18 slots and if a player needs to go to the server, he will go to it through the console, and someone will be kicked, so reserve slot could connect. Instead, for some reason server kick anyone, but instead the player just comes in and writes: 19/18.

csgo/cfg/sourcemod/sourcemod.cfg
sm_reserve_type 1
sm_reserved_slots 0
sm_hide_slots 1

Last edited by Munoon; 10-13-2018 at 13:58.
Munoon is offline
ghostofmybrain
Veteran Member
Join Date: Mar 2010
Old 10-13-2018 , 14:02   Re: Reserve slot
Reply With Quote #2

Is this in CS:GO? it has some serious problems respecting max player counts.

How are you defining the maximum number of players that can connect?
__________________
Boycott ESEA
My servers
ghostofmybrain is offline
Munoon
Junior Member
Join Date: Jul 2018
Old 10-13-2018 , 14:44   Re: Reserve slot
Reply With Quote #3

Yeah, that in CSGO, but I don’t understand your second question...
Munoon is offline
ghostofmybrain
Veteran Member
Join Date: Mar 2010
Old 10-13-2018 , 15:16   Re: Reserve slot
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by Munoon View Post
Yeah, that in CSGO, but I donít understand your second question...
Like where are you putting your maxplayers? command line? gamemodes_server.txt?
__________________
Boycott ESEA
My servers
ghostofmybrain is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 16:32.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode