Raised This Month: $334 Target: $400
 83%   Almost there!

[TF2] No MvM - Block MvM sound precache


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
ragnarox13
Junior Member
Join Date: Sep 2012
Old 12-28-2012 , 20:34   Re: [TF2] No MvM - Block MvM sound precache
Reply With Quote #101

Sorry may I know where do i put the files of the extensions?
ragnarox13 is offline
Oshizu
Veteran Member
Join Date: Nov 2012
Location: Warsaw
Old 12-29-2012 , 16:32   Re: [TF2] No MvM - Block MvM sound precache
Reply With Quote #102

Quote:
Originally Posted by ragnarox13 View Post
Sorry may I know where do i put the files of the extensions?
You don't need anymore to use this extension:

Quote:
Originally Posted by VoiDeD View Post
Update (8/21/2012): Valve has released a TF2 update that fixes these core issues: http://www.teamfortress.com/post.php?id=8696. You no longer need this extension.
But if you would really want to install it for some reason
Put them in addons/sourcemod/extensions/
__________________
...
Oshizu is offline
ragnarox13
Junior Member
Join Date: Sep 2012
Old 12-29-2012 , 22:02   Re: [TF2] No MvM - Block MvM sound precache
Reply With Quote #103

Quote:
Originally Posted by Oshizu View Post
You don't need anymore to use this extension:



But if you would really want to install it for some reason
Put them in addons/sourcemod/extensions/
I see. I asked because I am still getting this error: Host_Error: Overflow error writing string table baseline ServerMapCycle
ragnarox13 is offline
Mr. Man
Veteran Member
Join Date: Mar 2011
Location: Huh?
Old 01-01-2013 , 11:45   Re: [TF2] No MvM - Block MvM sound precache
Reply With Quote #104

They have NOT fixed this problem: http://forums.alliedmods.net/showthr...193076&page=12. Just read backwards from page 12.
Mr. Man is offline
Oshizu
Veteran Member
Join Date: Nov 2012
Location: Warsaw
Old 01-01-2013 , 17:47   Re: [TF2] No MvM - Block MvM sound precache
Reply With Quote #105

Quote:
Originally Posted by Mr. Man View Post
They have NOT fixed this problem: http://forums.alliedmods.net/showthr...193076&page=12. Just read backwards from page 12.
Ah my bad
Thought this issue has been fixed after reading somewhere
__________________
...

Last edited by Oshizu; 01-01-2013 at 17:48.
Oshizu is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 01-01-2013 , 17:59   Re: [TF2] No MvM - Block MvM sound precache
Reply With Quote #106

Quote:
Originally Posted by Mr. Man View Post
They have NOT fixed this problem: http://forums.alliedmods.net/showthr...193076&page=12. Just read backwards from page 12.
They fixed THIS problem (the constant precaching of MvM content), they have not fixed the effects that caused - which is what that thread is about.
__________________
asherkin is offline
Smarmy
Senior Member
Join Date: Mar 2012
Old 01-03-2013 , 20:56   Re: [TF2] No MvM - Block MvM sound precache
Reply With Quote #107

Sorry if this is entirely unrelated, but I figured I'd ask in the chance that it's not.

We're having clients report the following errors:

Quote:
Too many simultaneously active particles!
Particles: maximum verts exceeded: 52460 verts, 79920 indexes
Too many simultaneously active particles!
Particles: maximum verts exceeded: 51932 verts, 79146 indexes
Too many simultaneously active particles!
Particles: maximum verts exceeded: 51128 verts, 77958 indexes
Which is then resulting in many other particle effects not being able to appear and it seems as though it may be causing lag as well. Would this help that, even after Valve fixed the problem (Or part of it)?
Smarmy is offline
pheadxdll
AlliedModders Donor
Join Date: Jun 2008
Old 01-10-2013 , 18:53   Re: [TF2] No MvM - Block MvM sound precache
Reply With Quote #108

The link to the source code on the first post is no longer valid. Can you fix it please?
__________________
pheadxdll is offline
Umbrozium
Junior Member
Join Date: Dec 2017
Location: ǝʌɐɹ
Old 01-22-2018 , 06:08   Re: [TF2] No MvM - Block MvM sound precache
Reply With Quote #109

Quote:
Originally Posted by pheadxdll View Post
The link to the source code on the first post is no longer valid. Can you fix it please?
I don't know if that will work, try Wayback Machine.
__________________
overmind searches for undermeanings
Umbrozium is offline
doroemon
Senior Member
Join Date: Dec 2009
Location: TF2 AFK Server
Old 05-12-2021 , 03:43   Re: [TF2] No MvM - Block MvM sound precache
Reply With Quote #110

does anyone have this extension can reupload it again?thanks
__________________
I'm just a guy who's a server operator for fun.
https://steamcommunity.com/groups/cfmsg
doroemon is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 14:54.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode