Raised This Month: $334 Target: $400
 83%   Almost there!

sound_block_vo don't works


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
doroemon
Senior Member
Join Date: Dec 2009
Location: TF2 AFK Server
Old 08-23-2020 , 11:21   Re: sound_block_vo don't works
Reply With Quote #11

Quote:
Originally Posted by Tim q View Post
https://ibb.co/cNRsShB here are my include plugins
JuegosPablo : "then show plugin list"

it mean you type "sm plugins list" in your server console
__________________
I'm just a guy who's a server operator for fun.
https://steamcommunity.com/groups/cfmsg
doroemon is offline
Tim q
Senior Member
Join Date: Aug 2020
Old 08-23-2020 , 16:52   Re: sound_block_vo don't works
Reply With Quote #12

Here is my plugins list
https://ibb.co/1qDX9LX
https://ibb.co/yqsDc6C

Last edited by Tim q; 08-23-2020 at 16:54.
Tim q is offline
doroemon
Senior Member
Join Date: Dec 2009
Location: TF2 AFK Server
Old 08-23-2020 , 21:26   Re: sound_block_vo don't works
Reply With Quote #13

Quote:
Originally Posted by Tim q View Post
You may type "sm plugins list" in your server console so we can checking which plugins loading or not,
, like this:


But I find some problem in your photo,
your FF2 subplugins seem install incorrect,
You need to put them into "addons\sourcemod\plugins\freaks" file,
and rename *.smx to *.ff2
also,try remove some SMAC plugin you don't need it,
for example : smac_l4d2_fixes.smx , smac_hl2dm_fixes.smx ...
__________________
I'm just a guy who's a server operator for fun.
https://steamcommunity.com/groups/cfmsg
doroemon is offline
Tim q
Senior Member
Join Date: Aug 2020
Old 08-24-2020 , 09:48   Re: sound_block_vo don't works
Reply With Quote #14

So you say, if i will put freak_fortress.ff2 in /plugins/freaks, sound_bloc_vo will start work?
Tim q is offline
doroemon
Senior Member
Join Date: Dec 2009
Location: TF2 AFK Server
Old 08-24-2020 , 10:21   Re: sound_block_vo don't works
Reply With Quote #15

Quote:
Originally Posted by Tim q View Post
So you say, if i will put freak_fortress.ff2 in /plugins/freaks, sound_bloc_vo will start work?
God knows, I just reduce other problems to make find "real problem" more easier
__________________
I'm just a guy who's a server operator for fun.
https://steamcommunity.com/groups/cfmsg

Last edited by doroemon; 08-24-2020 at 10:21.
doroemon is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 16:25.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode