Raised This Month: $179 Target: $400
 44% 

PHP error


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Skadro
Junior Member
Join Date: Feb 2018
Location: Pitesti, Romania
Old 10-07-2018 , 07:40   PHP error
Reply With Quote #1

Hello,


I have a problem with web interface(1.6.19).





Can someone help me?

EDIT: I tried anything,but didn't work.
__________________
Code:

Last edited by Skadro; 10-21-2018 at 14:01.
Skadro is offline
NomisCZ
AlliedModders Donor
Join Date: Mar 2014
Location: $this->Czech_Republic
Old 10-07-2018 , 15:41   Re: PHP error
Reply With Quote #2

Hello,
look at this post: https://forums.alliedmods.net/showth...=284078&page=2.

It's a problem with PHP 7.X (doesn't support old mysql). You can try downgrade to PHP 5.X or use fix in the post above.
__________________



Steam: NomisCZ

Last edited by NomisCZ; 10-07-2018 at 15:41.
NomisCZ is offline
Skadro
Junior Member
Join Date: Feb 2018
Location: Pitesti, Romania
Old 10-08-2018 , 08:23   Re: PHP error
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by NomisCZ View Post
Hello,
look at this post: https://forums.alliedmods.net/showth...=284078&page=2.

It's a problem with PHP 7.X (doesn't support old mysql). You can try downgrade to PHP 5.X or use fix in the post above.
It works! Thank you!
__________________
Code:

Last edited by Skadro; 10-08-2018 at 08:42.
Skadro is offline
Skadro
Junior Member
Join Date: Feb 2018
Location: Pitesti, Romania
Old 10-08-2018 , 08:44   Re: PHP error
Reply With Quote #4

Now i have another problem :/
I can't login as an admin user.I copied the exact username and password from the database and didn't work.

Help? Again?
__________________
Code:
Skadro is offline
NomisCZ
AlliedModders Donor
Join Date: Mar 2014
Location: $this->Czech_Republic
Old 10-08-2018 , 11:11   Re: PHP error
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by Skadro View Post
Now i have another problem :/
I can't login as an admin user.I copied the exact username and password from the database and didn't work.

Help? Again?
You can't just copy hashed (MD5 - https://en.wikipedia.org/wiki/MD5) password from database.

Default password is 123456, documentation: https://bitbucket.org/Maverick_of_UC...n/wiki/Install - Step 6 - Configure HLX:CE

If you forgot your new password (if you changed default password), you can change it with SQL query:
PHP Code:
UPDATE `hlstats_UsersSET password=MD5('your_new_password'WHERE username 'your_username'
Or you can insert default user / password, but before delete admin user.
PHP Code:
INSERT INTO `hlstats_UsersVALUES ('admin','e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e',100,0); 
__________________



Steam: NomisCZ

Last edited by NomisCZ; 10-08-2018 at 11:12.
NomisCZ is offline
Skadro
Junior Member
Join Date: Feb 2018
Location: Pitesti, Romania
Old 10-09-2018 , 11:59   Re: PHP error
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by NomisCZ View Post
You can't just copy hashed (MD5 - https://en.wikipedia.org/wiki/MD5) password from database.

Default password is 123456, documentation: https://bitbucket.org/Maverick_of_UC...n/wiki/Install - Step 6 - Configure HLX:CE

If you forgot your new password (if you changed default password), you can change it with SQL query:
PHP Code:
UPDATE `hlstats_UsersSET password=MD5('your_new_password'WHERE username 'your_username'
Or you can insert default user / password, but before delete admin user.
PHP Code:
INSERT INTO `hlstats_UsersVALUES ('admin','e10adc3949ba59abbe56e057f20f883e',100,0); 
Didn't work :/
Btw,i typed myself the password

__________________
Code:

Last edited by Skadro; 10-09-2018 at 12:02.
Skadro is offline
NomisCZ
AlliedModders Donor
Join Date: Mar 2014
Location: $this->Czech_Republic
Old 10-09-2018 , 17:28   Re: PHP error
Reply With Quote #7

Quote:
Originally Posted by Skadro View Post
Didn't work :/
Btw,i typed myself the password

PM me on SourceMod Discord (https://discord.gg/5KadJ3), probably you didn't change password or PHP error occured.
I can look at it, if you send me a DB credentials / HLStatsX subdomain FTP or PHP error log.
__________________



Steam: NomisCZ
NomisCZ is offline
Skadro
Junior Member
Join Date: Feb 2018
Location: Pitesti, Romania
Old 10-10-2018 , 09:05   Re: PHP error
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by NomisCZ View Post
PM me on SourceMod Discord (https://discord.gg/5KadJ3), probably you didn't change password or PHP error occured.
I can look at it, if you send me a DB credentials / HLStatsX subdomain FTP or PHP error log.
Nvm,i tried again and now works.Thanks anyway, Nomis!
__________________
Code:

Last edited by Skadro; 10-10-2018 at 09:28.
Skadro is offline
NomisCZ
AlliedModders Donor
Join Date: Mar 2014
Location: $this->Czech_Republic
Old 10-10-2018 , 15:07   Re: PHP error
Reply With Quote #9

Quote:
Originally Posted by Skadro View Post
Nvm,i tried again and now works.Thanks anyway, Nomis!
OK, no problem :-)
__________________



Steam: NomisCZ

Last edited by NomisCZ; 10-10-2018 at 15:07.
NomisCZ is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:27.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode