Raised This Month: $48 Target: $400
 12% 

My 1 custom plugin isn't loading


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Blinx
Member
Join Date: Oct 2013
Old 02-11-2019 , 21:23   My 1 custom plugin isn't loading
Reply With Quote #1

I have a new server set up with Sourcemod installed and all the default plugins are loaded and functional, however I have 1 custom plugin that's sitting along with the default plugins inside addons/sourcemod that doesn't load.

The plugin compiles with 0 errors or warnings, and there's no trace of the plugin in the server console/log at all and doesn't appear with the "sm plugins" console command. The plugin does have the .smx extension. Any advice on what could be causing this? Thanks.
Blinx is offline
Squallkins
AlliedModders Donor
Join Date: Mar 2005
Old 02-11-2019 , 21:53   Re: My 1 custom plugin isn't loading
Reply With Quote #2

What's the output in the console when you type:

PHP Code:
sm plugins load pluginFileName.smx 
Squallkins is offline
Blinx
Member
Join Date: Oct 2013
Old 02-11-2019 , 23:02   Re: My 1 custom plugin isn't loading
Reply With Quote #3

Ah, it does appear to be loaded, but it failed due to a missing dependency, thanks.
Blinx is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 15:20.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode