Raised This Month: $68 Target: $400
 17% 

Setup admin flags?


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
serpentine
I don't have a problem
Join Date: Feb 2011
Location: Madison, WI
Old 11-07-2011 , 22:39   Setup admin flags?
Reply With Quote #1

EDIT: Edited this thread instead of making a new one, different issue this time. I'm getting the "orbiting planets" particle effect when equipping the mutton chops w/ pipe item for soldier. Item #440 in the items_game, though I don't have that item in my tf2items.weapons.txt file anywhere, here it is.
Code:
"custom_weapons_v3"
{
	"*"
	{
		"12"
		{
			"admin-flags" "z"
			"quality"		"4"
			"level"			"50"
			"preserve-attributes"	"1"
		}
		"18"
		{
			"admin-flags" "z"
			"quality"		"1"
			"level"			"100"
			"preserve-attributes"	"1"
			
			"1"				"134 ; 2"
		}
		"205"
		{
			"admin-flags" "z"
			"quality"		"1"
			"level"			"100"
			"preserve-attributes"	"1"
			
			"1"				"134 ; 2"
		}
		"*"
		{
			"quality"		"1"
			"level"			"100"
			"preserve-attributes" 	"1"
			
			"1"				"134 ; 4"
		}
		"128"
		{
			"admin-flags" "z"
			"quality"		"1"
			"level"			"100"
			"preserve-attributes" 	"1"
			
			"1"				"134 ; 2"
		}
		"127"
		{
			"admin-flags" "z"
			"quality"		"1"
			"level"			"100"
			"preserve-attributes" 	"1"
			
			"1"				"134 ; 4"
		}
		"513"
		{
			"admin-flags" "z"
			"quality" 		"9"
			"level"			"69"
			"preserve-attributes"	"1"

			"1"				"134 ; 2"
		}
	}
}
And here is a screenshot of the effect showing even with the item not assigned: http://cloud.steampowered.com/ugc/61...D47F3393F7724/ anyone know why this is happening?

Last edited by serpentine; 11-09-2011 at 07:28.
serpentine is offline
serpentine
I don't have a problem
Join Date: Feb 2011
Location: Madison, WI
Old 11-08-2011 , 19:44   Re: Setup admin flags?
Reply With Quote #2

Edit: First post updated with new issue.

Last edited by serpentine; 11-09-2011 at 07:29. Reason: new issue on op.
serpentine is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 11-26-2011 , 14:58   Re: Setup admin flags?
Reply With Quote #3

Nothing after the wildcard is going to get matched.
__________________
asherkin is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 17:16.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode