Raised This Month: $89 Target: $400
 22% 

Can not load Metamod on TF2 Server


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Mindlag
New Member
Join Date: Jul 2019
Old 07-21-2019 , 04:43   Can not load Metamod on TF2 Server
Reply With Quote #1

Hi!

I am installing a TF2 Dedicated Server and i am struggling to get Metamod to start.

Currently i try with MM build 1107. I copy the files through FTP (I also copy the Sourcemod files). And I run the server - nothing happens.

When I type "meta" = "Unknown Command"
When I type "plugin_print" = "---------------------"
When I type "plugin_load metamod" = "Can not load Plugin during a Map". (How to load manually? I tried putting the line in server.cfg but it didnt work )

I tried starting it with the gameinfo.txt, and also custom .vdf file.
I tried different builds. (Newest Stable, Newest Dev)
I started 3 times from scratch (new Server)

I'm lost. What else to try?

Thanks in advance!
Mindlag is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 07-21-2019 , 07:34   Re: Can not load Metamod on TF2 Server
Reply With Quote #2

The output of plugin_print indicates that it isn't finding any .vdf files in tf/addons/ at all, ensure that there is a metamod.vdf file in that folder (it is included in the MM:S download).
__________________
asherkin is offline
Mindlag
New Member
Join Date: Jul 2019
Old 07-21-2019 , 09:23   Re: Can not load Metamod on TF2 Server
Reply With Quote #3

Hello asherkin.

My metamod.vdf contains:
Quote:
"Plugin"
{
"file" "../tf/addons/metamod/bin/server"
}
It sits here:


Console Output:
Quote:
] rcon meta
Unknown command "meta"
] rcon plugin_print
Loaded plugins:
---------------------
---------------------
I have tried deleting the 64-Bit .vdf, I also have tried different vdf paths.
By the way, the server is running on Linux.

Last edited by Mindlag; 07-21-2019 at 09:23.
Mindlag is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 07-21-2019 , 09:28   Re: Can not load Metamod on TF2 Server
Reply With Quote #4

The paths look right, check that file permissions are set so that the server can read it.
__________________
asherkin is offline
Mindlag
New Member
Join Date: Jul 2019
Old 07-23-2019 , 04:19   Re: Can not load Metamod on TF2 Server
Reply With Quote #5

That seemed to be it. Thank you very much!
Mindlag is offline
asherkin
SourceMod Developer
Join Date: Aug 2009
Location: OnGameFrame()
Old 07-23-2019 , 04:20   Re: Can not load Metamod on TF2 Server
Reply With Quote #6

Awesome, glad it’s working.
__________________
asherkin is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:59.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode