Raised This Month: $68 Target: $400
 17% 

Bans not registering on database


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Kizu
Junior Member
Join Date: Feb 2016
Old 07-15-2016 , 13:12   Bans not registering on database
Reply With Quote #1

There's no error in the logs
I've allowed access to the database from the server IPs
The user seems to be banned and is correctly asked to go to my website for an appeal.
However, the ban doesn't show up in the database.

If it's of any help, the website is hosted on dreamhost.
Kizu is offline
Cooky
Veteran Member
Join Date: Jun 2010
Location: 127.0.0.1
Old 07-16-2016 , 07:18   Re: Bans not registering on database
Reply With Quote #2

sourcebans.log ?
Cooky is offline
Kizu
Junior Member
Join Date: Feb 2016
Old 07-19-2016 , 09:27   Re: Bans not registering on database
Reply With Quote #3

L 07/19/2016 - 10:109: [sourcebans.smx] Database failure: [1045]: Access denied for user 'sbnf'@'190.183.215.42' (using password: YES). See FAQ: http://www.sourcebans.net/node/20

Well it seems to be pointing at an old sourcebans website I tested first, the IP is a nitrado site, but the new sourcebans site is hosted in dreamhost.

the databases.cfg points to the new site, somehow the plugin isn't caring much about it and it's looking for the database in the old website... ofc I have reloaded the plugin coutless times but it's still giving me the same error
Kizu is offline
samsah
AlliedModders Donor
Join Date: Mar 2008
Location: Finland
Old 07-19-2016 , 11:21   Re: Bans not registering on database
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by Kizu View Post
L 07/19/2016 - 10:109: [sourcebans.smx] Database failure: [1045]: Access denied for user 'sbnf'@'190.183.215.42' (using password: YES). See FAQ: http://www.sourcebans.net/node/20

Well it seems to be pointing at an old sourcebans website I tested first, the IP is a nitrado site, but the new sourcebans site is hosted in dreamhost.

the databases.cfg points to the new site, somehow the plugin isn't caring much about it and it's looking for the database in the old website... ofc I have reloaded the plugin coutless times but it's still giving me the same error
After editing databases.cfg server needs to be restarted.
__________________
samsah is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:09.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode