Raised This Month: $75 Target: $400
 18% 

Installing War3


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
rACEmic
Junior Member
Join Date: Mar 2004
Old 05-10-2004 , 03:01  
Reply With Quote #21

.... If you'd just RTFM, you'd see a lot of these answers you could gather yourself:

Put mp_allowchangerace 1 in your server.cfg or some other file, otherwise War3 defaults to not allowing it.

War3 is not bug-free with AMXX as of yet. The major bugs that are AMXX-only deal with the weapon reincarnation, HE grenade handling, XP bonus events, and a "Reliable channel overflowed" error with players using Blood Elf. Since none of these issues exist with AMX, it's better to just wait and see if the next iteration of AMXX will fix these issues.

My compiler doesn't do anything fancy; it's the exact same thing you'd get if you went and manually compiled it. So any bugs you get from an .amx generated from the compiler you'd get anyway if you tried to manually compile it. The compiler is just a quick and easy frontend that stays current with the newest version of War3.

In any case, CS 1.5 support for most mods (especially a huge one like War3) is quickly fading, unless a 1.5-friendly programmer decides to join the project and go through all the code. Since all the developers (I think) use 1.6, it's more of a "it's nice if it works, but I'm not going to recode it for 1.5" thing.
__________________
T3 HOUSTON Server Utilities:
Steam ID Finder
Warcraft 3 On-the-Fly Compilation
rACEmic is offline
FroXeN
Senior Member
Join Date: Apr 2004
Location: Freecode is a loser.
Old 05-10-2004 , 03:28  
Reply With Quote #22

oh thanks so i will use amx 9.7 then thanks
ya when i switch it all to this version i get

thats with the module and with out the module nothing else changes. and the plugin doesnt even want to seem to run now. When i was using AMX X it ran it just had bugs. this is why i switched to use AMX X because it worked..ok the frist 3 errors are fixed but i am going to recompile war3 amx onces last time.
__________________
Looking for friends!!!

http://Ms-Proxy.Com Join the fun!
FroXeN is offline
Send a message via ICQ to FroXeN
rACEmic
Junior Member
Join Date: Mar 2004
Old 05-10-2004 , 04:10  
Reply With Quote #23

Getting the function_not_found message means you have not loaded the correct modules. Go read the manual again and load all the modules required.
__________________
T3 HOUSTON Server Utilities:
Steam ID Finder
Warcraft 3 On-the-Fly Compilation
rACEmic is offline
FroXeN
Senior Member
Join Date: Apr 2004
Location: Freecode is a loser.
Old 05-10-2004 , 04:19  
Reply With Quote #24

Woot i finially got it to work!!



1 last problem.
its not giving the xp for bomb plant/defuse/hosty save/ hosty killed.
i really need help on this last wc3 issue
in the comile i maded it had it.. You got tHe dufault xp which i think was 6.. not sure..

thanks for your help
__________________
Looking for friends!!!

http://Ms-Proxy.Com Join the fun!
FroXeN is offline
Send a message via ICQ to FroXeN
rACEmic
Junior Member
Join Date: Mar 2004
Old 05-10-2004 , 05:34  
Reply With Quote #25

War3 has a built in exploit-protection that doesn't give XP bonuses unless the number of players specified by XPLOIT_PROTECT is met or exceeded. This is 4 by default.
__________________
T3 HOUSTON Server Utilities:
Steam ID Finder
Warcraft 3 On-the-Fly Compilation
rACEmic is offline
FroXeN
Senior Member
Join Date: Apr 2004
Location: Freecode is a loser.
Old 05-10-2004 , 05:36  
Reply With Quote #26

Oh can i change it to 2?
__________________
Looking for friends!!!

http://Ms-Proxy.Com Join the fun!
FroXeN is offline
Send a message via ICQ to FroXeN
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 22:55.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode