Raised This Month: $89 Target: $400
 22% 

server language can not be change


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
ol
Senior Member
Join Date: Jul 2004
Old 10-21-2004 , 04:13   server language can not be change
Reply With Quote #1

i use cs1.6;amxmodx 0.2 rc6(10.

i already set "server_language" to other language,

for example:

"en" to "dr"

but the server_language is still "en"

why??

and how to fix this?

note:i test it with stats info.
ol is offline
sanaell
Senior Member
Join Date: May 2004
Location: SamutPrakarn Thailand
Old 10-21-2004 , 05:27  
Reply With Quote #2

what is "dr" ?
__________________
[email protected]
The Source of Pain is the Pain of Source
sanaell is offline
Send a message via MSN to sanaell
ol
Senior Member
Join Date: Jul 2004
Old 10-21-2004 , 07:46  
Reply With Quote #3

it is "de"
ol is offline
UFo
Junior Member
Join Date: Oct 2004
Location: Xi`an,China
Old 01-03-2005 , 09:45  
Reply With Quote #4

Try use the command "amx_language de" in console



My english is so bad,I hope u can understand my mean

Beg your pardon
__________________
hi all!
I am a Chinese boy
UFo is offline
Send a message via MSN to UFo
kito
Junior Member
Join Date: Mar 2005
Old 03-10-2005 , 04:35  
Reply With Quote #5

did u save?
kito is offline
Tyler_durden (gsr)
Junior Member
Join Date: Apr 2005
Old 04-11-2005 , 14:07  
Reply With Quote #6

did you try puting the variable in the amx.cfg file maybe it will help. What is [dr] are you sure it exists maybe its is [de]
__________________
IM on xooit.xooit.com
Tyler_durden (gsr) is offline
Send a message via MSN to Tyler_durden (gsr)
[WbOF]LuZiFeR
Member
Join Date: Jun 2004
Old 04-14-2005 , 19:20  
Reply With Quote #7

I've got the same problem....

If i save Germany, it changes after the next Round to english !!!!
[WbOF]LuZiFeR is offline
Send a message via AIM to [WbOF]LuZiFeR
faluco
Developer
Join Date: Mar 2005
Location: Valencia, Spain
Old 04-15-2005 , 08:36  
Reply With Quote #8

this is a known bug in amxx, the developers say they will fix it in the next release, until then, we will have to change it each time
faluco is offline
[WbOF]LuZiFeR
Member
Join Date: Jun 2004
Old 04-15-2005 , 11:55  
Reply With Quote #9

Thx for that info
[WbOF]LuZiFeR is offline
Send a message via AIM to [WbOF]LuZiFeR
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 16:08.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode