Raised This Month: $410 Target: $400
 102% 

[TF2] Yet Another Dodgeball Plugin (1.0) - 08/05/2010


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Drixevel
AlliedModders Donor
Join Date: Sep 2009
Location: Somewhere headbangin'
Old 08-10-2010 , 19:25   Re: [TF2] Yet Another Dodgeball Plugin (1.0) - 08/05/2010
Reply With Quote #31

Any cvars in my server.cfg or autoexec.cfg i should remove or add?
__________________
Accepting Paid Commissions (Be sure to check if what you want exists before you ask)
My [Dev] Website | Discord: Drixevel#5049
Drixevel is offline
Mecha the Slag
Veteran Member
Join Date: Jun 2009
Location: Denmark
Old 08-11-2010 , 02:32   Re: [TF2] Yet Another Dodgeball Plugin (1.0) - 08/05/2010
Reply With Quote #32

Quote:
Originally Posted by gigabyte128 View Post
Only issue I have with it so far is nukes say "Error!" in a pulsating red but at the same time it kind of looks like its supposed to be like that.
Add the nuke model to your fastdl
__________________
Mecha the Slag is offline
gigabyte128
Member
Join Date: Aug 2010
Old 08-11-2010 , 04:45   Re: [TF2] Yet Another Dodgeball Plugin (1.0) - 08/05/2010
Reply With Quote #33

Quote:
Originally Posted by Mecha the Slag View Post
Add the nuke model to your fastdl
It didn't do anything, this is what I have.

gigabyte128 is offline
cybersquare420
Veteran Member
Join Date: Nov 2008
Old 08-11-2010 , 07:48   Re: [TF2] Yet Another Dodgeball Plugin (1.0) - 08/05/2010
Reply With Quote #34

you need to push those models out to your download server... the client is not getting the nuke model
__________________
cybersquare420 is offline
Mecha the Slag
Veteran Member
Join Date: Jun 2009
Location: Denmark
Old 08-11-2010 , 08:50   Re: [TF2] Yet Another Dodgeball Plugin (1.0) - 08/05/2010
Reply With Quote #35

that's not a fastdl lol

are you running a local server or a dedicated server?
__________________
Mecha the Slag is offline
gigabyte128
Member
Join Date: Aug 2010
Old 08-11-2010 , 15:39   Re: [TF2] Yet Another Dodgeball Plugin (1.0) - 08/05/2010
Reply With Quote #36

Dedicated (HLDS one) at home since I have enough upstream for my # of players. I wonder if its possible to run a HTTP server on the same machine capped to a certain bandwidth to act as the fastdl as this limit Valve put in it stupid, 128Kbps to everyone including myself thats connected locally.

Last edited by gigabyte128; 08-11-2010 at 15:47.
gigabyte128 is offline
Drixevel
AlliedModders Donor
Join Date: Sep 2009
Location: Somewhere headbangin'
Old 08-11-2010 , 16:18   Re: [TF2] Yet Another Dodgeball Plugin (1.0) - 08/05/2010
Reply With Quote #37

Nvm then.
__________________
Accepting Paid Commissions (Be sure to check if what you want exists before you ask)
My [Dev] Website | Discord: Drixevel#5049
Drixevel is offline
cybersquare420
Veteran Member
Join Date: Nov 2008
Old 08-11-2010 , 22:02   Re: [TF2] Yet Another Dodgeball Plugin (1.0) - 08/05/2010
Reply With Quote #38

Quote:
Originally Posted by gigabyte128 View Post
Dedicated (HLDS one) at home since I have enough upstream for my # of players. I wonder if its possible to run a HTTP server on the same machine capped to a certain bandwidth to act as the fastdl as this limit Valve put in it stupid, 128Kbps to everyone including myself thats connected locally.
yes, it is possible... but you will always suffer some amount of lag for doing it... it really is best to look for a download sservice that is not on your network... thta way when several players are downloading no one has to suffer lag or wait
__________________
cybersquare420 is offline
stephaniee
New Member
Join Date: Aug 2010
Old 08-19-2010 , 08:00   Re: [TF2] Yet Another Dodgeball Plugin (1.0) - 08/05/2010
Reply With Quote #39

1. Is there a way to change the cfg settings and not have to turn off/on the map to see the effect each time?

Last edited by stephaniee; 08-20-2010 at 11:47.
stephaniee is offline
Chaosxk
Veteran Member
Join Date: Aug 2010
Location: Westeros
Old 08-20-2010 , 00:45   Re: [TF2] Yet Another Dodgeball Plugin (1.0) - 08/05/2010
Reply With Quote #40

1. Is it possible to disable the weapon restrict. I notice that i am restricted to my flamethrower and can't switch to my melee or shotgun. Can you make an option to disable or enable this?

2. I notice that the nukes don't orbit well. I tried the lowest turn rate settings and still does not orbit around me while i stand still. I tried to increase the nuke speed but when it begins to orbit, it slows down and makes sharp turns in order to hit me. Can you allow an option to disable this or something.

3. Overall this plugin is much better than the other one.
Chaosxk is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:57.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode