Raised This Month: $52 Target: $400
 13% 

Command to change player team


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
PreetyAnonym
Junior Member
Join Date: Feb 2019
Old 02-13-2019 , 03:45   Command to change player team
#1

Can someone tell me what is the command for change all players team from CT to T?
I tried this one but not sure..
PHP Code:
 ChangeClientTeam(clientCS_TEAM_T); 

Last edited by sneaK; 02-13-2019 at 11:26. Reason: Restore to previous version.
PreetyAnonym is offline
ddhoward
Veteran Member
Join Date: May 2012
Location: California
Old 02-13-2019 , 04:12   Re: Command to change player team
#2

You've posted in the Ideas and Requests subforum. Are you requesting a plugin that does that?
__________________
ddhoward is offline
PreetyAnonym
Junior Member
Join Date: Feb 2019
Old 02-13-2019 , 05:01   Re: Command to change player team
#3

No nvm, I get what I want to. you can close this thread.
PreetyAnonym is offline
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 14:55.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode