Raised This Month: $219 Target: $400
 54% 

aaatrigger bug?!


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
MihaiGamerXD
Member
Join Date: Aug 2018
Old 02-03-2020 , 02:13   aaatrigger bug?!
Reply With Quote #1

Hello, I'm not sure if I'm posting this to the correct forum, but anyway...
I got an CRAZY bug here as you can see on this image (If the image URL is dead, this means my server was down...):

I really don't know what is going on. I'm also playing with bots (using FoxBots latest version). And I'm asking if it was caused from FoxBots, if it wasn't caused by FoxBots, then what was caused?
Thanks in advance!

Last edited by MihaiGamerXD; 02-03-2020 at 14:10.
MihaiGamerXD is offline
OciXCrom
Veteran Member
Join Date: Oct 2013
Location: Macedonia
Old 02-03-2020 , 07:18   Re: aaatrigger bug?!
Reply With Quote #2

So if your server is dead, how can we know what's the problem?... There are thousands of other image hosting services out there.
__________________
OciXCrom is offline
Send a message via Skype™ to OciXCrom
MihaiGamerXD
Member
Join Date: Aug 2018
Old 02-03-2020 , 11:57   Re: aaatrigger bug?!
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
So if your server is dead, how can we know what's the problem?... There are thousands of other image hosting services out there.
Ok, got it, started my server back. Now you can see the image.

Last edited by MihaiGamerXD; 02-03-2020 at 11:57.
MihaiGamerXD is offline
MihaiGamerXD
Member
Join Date: Aug 2018
Old 02-03-2020 , 14:11   Re: aaatrigger bug?!
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by OciXCrom View Post
There are thousands of other image hosting services out there.
Alright, changed the Image URL, I hope this works forever.
MihaiGamerXD is offline
DruGzOG
Veteran Member
Join Date: Nov 2007
Location: Unknown
Old 02-03-2020 , 14:31   Re: aaatrigger bug?!
Reply With Quote #5

So what's the "bug"? The bugs on that entity?
__________________

Home of the AMX SUPER
Discord
DruGzOG is offline
Send a message via AIM to DruGzOG
MihaiGamerXD
Member
Join Date: Aug 2018
Old 02-05-2020 , 12:41   Re: aaatrigger bug?!
Reply With Quote #6

Quote:
Originally Posted by DruGzOG View Post
So what's the "bug"? The bugs on that entity?
On that pink-black texture as you can see it, it appears while playing with bots. But it's not because of the map, it doesn't matter on the maps, but while playing with bots, this always happens, on other maps I see thousand of medics in the sky (which happened on xmas2fort for example). It must be something wrong on my HLDS server. I also reinstalled HLDS, same problem. What should I do?

Last edited by MihaiGamerXD; 02-05-2020 at 12:49.
MihaiGamerXD is offline
DruGzOG
Veteran Member
Join Date: Nov 2007
Location: Unknown
Old 02-05-2020 , 13:29   Re: aaatrigger bug?!
Reply With Quote #7

Usually its related to a missing entity. Verify that all your game files are in the server? If you're using steamcmd, just install the server multiple times to see if all files are actually there
__________________

Home of the AMX SUPER
Discord
DruGzOG is offline
Send a message via AIM to DruGzOG
DJEarthQuake
Veteran Member
Join Date: Jan 2014
Location: All over the place.
Old 02-05-2020 , 15:14   Re: aaatrigger bug?!
Reply With Quote #8

Quote:
Originally Posted by MihaiGamerXD View Post
Hello, I'm not sure if I'm posting this to the correct forum, but anyway...
I got an CRAZY bug here as you can see on this image (If the image URL is dead, this means my server was down...):

I really don't know what is going on. I'm also playing with bots (using FoxBots latest version). And I'm asking if it was caused from FoxBots, if it wasn't caused by FoxBots, then what was caused?
Thanks in advance!
Doubtful it is the AI. That's because the website is down I thought you just said.
__________________
"It's not the actual programming that's interesting. But it's what you can accomplish with the end results that are important." -Dennis Ritchie
"Mathematics, rightly viewed, possesses not only truth, but supreme beauty a beauty cold and austere, like that of sculpture..." -Bertrand Russell
DJEarthQuake is offline
MihaiGamerXD
Member
Join Date: Aug 2018
Old 02-06-2020 , 04:54   Re: aaatrigger bug?!
Reply With Quote #9

Quote:
Originally Posted by DJEarthQuake View Post
Doubtful it is the AI. That's because the website is down I thought you just said.
It doesn't matter the website! What are you talking about?
MihaiGamerXD is offline
MihaiGamerXD
Member
Join Date: Aug 2018
Old 02-06-2020 , 04:55   Re: aaatrigger bug?!
Reply With Quote #10

Quote:
Originally Posted by DruGzOG View Post
Verify that all your game files are in the server? If you're using steamcmd, just install the server multiple times to see if all files are actually there
Should I try that?
MihaiGamerXD is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:21.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode