Raised This Month: $119 Target: $400
 29% 

Having problems with plugin (extension?)


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
jouva
Senior Member
Join Date: Jan 2010
Old 08-29-2020 , 19:25   Having problems with plugin (extension?)
Reply With Quote #1

I've had a config file that has been fine for ages, and confirmed it loads when the debug dump of the structure being loaded seems to load all of the weapons and gives back no errors.

I recently made sure that I had the latest stable copy of SourceMod, Metamod:Source, and this plugin installed. About the only thing I didn't completely overwrite is all of the base SourceMod smx/sp files, and config files.

Even then, weapons don't seem to change. I even tried by making a brand new file with attributes on just a stock knife for all players and nothing else. Even when I equipped the stock knife (not named, not strange, just stock), it was normal. None of my weapons from the older file worked.

I know that there's some changes in offsets and whatnot, but I'm confused why I don't see anything being complained about in here, even when this seemed to be an issue for months for me.
jouva is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 17:55.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode