Raised This Month: $ Target: $400
 0% 

[L4D2] Dynamic Soundtrack Sets


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Lux
Veteran Member
Join Date: Jan 2015
Location: Brexit
Old 06-21-2020 , 14:30   Re: [L4D2] Dynamic Soundtrack Sets
Reply With Quote #11

Quote:
Originally Posted by Shadowysn View Post
I don't know what made me go on a bit of a self-deprecating rant on my previous comment, but the plugin's been updated to Version 1.3.0 now.
It uses signatures, so now it should mostly work on Dedicated Servers.

I haven't tested it fully, but so far, the incapacitation tune worked.
Maybe you expected to not got help? but did
__________________
Lux is offline
Shadowysn
Senior Member
Join Date: Sep 2015
Location: Location:
Old 06-21-2020 , 16:15   Re: [L4D2] Dynamic Soundtrack Sets
Reply With Quote #12

Quote:
Originally Posted by Lux View Post
Maybe you expected to not got help? but did
I think I stayed up all night again at the time I wrote the comment.

Yep, and I'm still staying up all night again at the time I'm writing this comment.
__________________
ragdoll spam, that is all

Steam profile, where I game, obviously.
Youtube channel, where I do Stick Death Maze animations and some other stuff.

Plugins:
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Modified Plugins:
1 | 2

no plugin requests, sorry
Shadowysn is offline
mikaelangelis
Senior Member
Join Date: Oct 2017
Old 06-23-2020 , 23:46   Re: [L4D2] Dynamic Soundtrack Sets (Unfinished)
Reply With Quote #13

how about RNG tank music ?
mikaelangelis is offline
cravenge
Veteran Member
Join Date: Nov 2015
Location: Middle of Nowhere
Old 06-26-2020 , 07:34   Re: [L4D2] Dynamic Soundtrack Sets (Unfinished)
Reply With Quote #14

Why not use pre event hooks instead of post ones? That might solve one of the bugs in this plugin, if not all.
cravenge is offline
Shadowysn
Senior Member
Join Date: Sep 2015
Location: Location:
Old 07-06-2020 , 03:53   Re: [L4D2] Dynamic Soundtrack Sets (Unfinished)
Reply With Quote #15

Quote:
Originally Posted by cravenge View Post
Why not use pre event hooks instead of post ones? That might solve one of the bugs in this plugin, if not all.
Oops, didn't know how that slipped past me.
Thanks for the suggestion, it's been done now.
Shadowysn is offline
BRU7US
Junior Member
Join Date: Jul 2020
Location: Tatarstan, Kazan
Old 11-11-2020 , 06:48   Re: [L4D2] Dynamic Soundtrack Sets (Unfinished)
Reply With Quote #16

Console command "stopsound" don't working via FakeCHEAT function. And two music themes playing at the same time.

Last edited by BRU7US; 11-11-2020 at 06:48.
BRU7US is offline
Shadowysn
Senior Member
Join Date: Sep 2015
Location: Location:
Old 11-17-2020 , 12:42   Re: [L4D2] Dynamic Soundtrack Sets (Unfinished)
Reply With Quote #17

Quote:
Originally Posted by BRU7US View Post
Console command "stopsound" don't working via FakeCHEAT function. And two music themes playing at the same time.
Yeah, I know, I'm considering using DHooks in order to actually swap without hacky stuff and client inconsistencies.

Sorry I've not been updating this at all; somehow, my energy got zapped and I didn't feel the need to work on my L4D2 plugins as much as I used to.
__________________
ragdoll spam, that is all

Steam profile, where I game, obviously.
Youtube channel, where I do Stick Death Maze animations and some other stuff.

Plugins:
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Modified Plugins:
1 | 2

no plugin requests, sorry
Shadowysn is offline
BRU7US
Junior Member
Join Date: Jul 2020
Location: Tatarstan, Kazan
Old 11-18-2020 , 08:18   Re: [L4D2] Dynamic Soundtrack Sets (Unfinished)
Reply With Quote #18

Quote:
Originally Posted by Shadowysn View Post
Yeah, I know, I'm considering using DHooks in order to actually swap without hacky stuff and client inconsistencies.

Sorry I've not been updating this at all; somehow, my energy got zapped and I didn't feel the need to work on my L4D2 plugins as much as I used to.
I tried to fix this issues. At least for now seems it works correctly. Check this, pls.
Attached Files
File Type: sp Get Plugin or Get Source (Dynamic_Soundtrack.sp - 12 views - 26.2 KB)
BRU7US is offline
Shadowysn
Senior Member
Join Date: Sep 2015
Location: Location:
Old 11-19-2020 , 01:01   Re: [L4D2] Dynamic Soundtrack Sets (Unfinished)
Reply With Quote #19

Quote:
Originally Posted by BRU7US View Post
I tried to fix this issues. At least for now seems it works correctly. Check this, pls.
What is with the gamemode check for l4d2_rup_gamemode, a cvar that doesn't exist in the base game?
Other than that, you've resurrected my interest in my plugin a bit. And it turns out, it's highly likely I figured out one suspect for the bugs...

switch statements.

It turns out they were executing the music of both sets for L4D1 survivors.
I was told switch statements were often better than if when comparing numbers, so I did. And then tried to use them as an if statement.

After testing the fixed version, it now seems to work without local-only stopsound or other hacky commands thanks to BRU7US for revitalizing the idea of playing music after a frame.
__________________
ragdoll spam, that is all

Steam profile, where I game, obviously.
Youtube channel, where I do Stick Death Maze animations and some other stuff.

Plugins:
1 | 2 | 3 | 4 | 5
Modified Plugins:
1 | 2

no plugin requests, sorry

Last edited by Shadowysn; 11-19-2020 at 01:43.
Shadowysn is offline
BRU7US
Junior Member
Join Date: Jul 2020
Location: Tatarstan, Kazan
Old 11-21-2020 , 07:11   Re: [L4D2] Dynamic Soundtrack Sets (Unfinished)
Reply With Quote #20

Quote:
Originally Posted by Shadowysn View Post
What is with the gamemode check for l4d2_rup_gamemode, a cvar that doesn't exist in the base game?
Other than that, you've resurrected my interest in my plugin a bit. And it turns out, it's highly likely I figured out one suspect for the bugs...

switch statements.

It turns out they were executing the music of both sets for L4D1 survivors.
I was told switch statements were often better than if when comparing numbers, so I did. And then tried to use them as an if statement.

After testing the fixed version, it now seems to work without local-only stopsound or other hacky commands thanks to BRU7US for revitalizing the idea of playing music after a frame.
Don't pay attention to it. Sorry for this, i just forgot to clean code from my functionality. It's only need for my dedicated server. I tried to turn off music after death of survivor in my own custom gamemode. And i did it. It's not needed for public version of this plugin. Sorry!
BRU7US is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:15.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode