Raised This Month: $101 Target: $400
 25% 

Can't get it to function


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
darktemplarr
Member
Join Date: Jun 2010
Old 10-07-2017 , 06:20   Can't get it to function
Reply With Quote #1

Code:
"custom_weapons_v3"
{
	"*"
	{
        	"460"  
 		{

            		"name"				"Shadow Shot"
            		"level"				"100"
            		"quality"				"10"
			"admin-flags"	"z"

            		"1"				"410 ; 50.0"
		}
	}
}
Trying to get the Enforcer to simply do 5000% damage from a disguised shot (instant-kill) to play around with solo in my offline local host server. I've checked all the obvious things I can think of.
Metamod is running, as my console "meta list" command exclaims.
Sourcemod is also running, as all my "sm" commands exclaim.
I've compiled the tf2items_manager.sp into a .smx via the spcomp.exe in the scripts folder, and placed said .smx into my plugins folder. My console confirms it has already been loaded when I am in-game. The code above is from my tf2items.weapons.cfg file.

I've done sourcemod-related installation stuff a long time ago for left 4 dead 1 and 2, but I'm at a complete loss on why this isn't working.

Can anyone point me to what I'm clearly missing?
darktemplarr is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:22.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode