Raised This Month: $51 Target: $400
 12% 

Zombie Swarm 3.1


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
EKS
Veteran Member
Join Date: Mar 2004
Location: Norway
Old 06-10-2006 , 23:09  
Reply With Quote #21

I removed the cracked dll.

Dont post warez. Either make it a CZ only plugin, or make it work with other bots. If not il move it to unapproved
__________________
Github archive for plugins, the repos for the other c++ projects are there to.
EKS is offline
ThomasNguyen
Senior Member
Join Date: May 2006
Old 06-10-2006 , 23:16  
Reply With Quote #22

I think cz would be better. not to be selfish or anything but it makes more sence.

Quote:
EDIT: How come when i only have the plugin on and no other bot programs on it works except most of the times the bots dont have a lot of hp and all that?? is it because CZ already has bots? if thats the case it still crashes.
__________________
ThomasNguyen is offline
voivod
Member
Join Date: Jun 2006
Location: poland
Old 06-11-2006 , 01:39  
Reply With Quote #23

got this commands one day, so i dont fully tested them, becouse they worked fine :d
about heapsize, well my hlds use max 80mb of memory
Quote:
Originally Posted by EKS
I removed the cracked dll.

Dont post warez. Either make it a CZ only plugin, or make it work with other bots. If not il move it to unapproved
yeah dont post the dll here, it could be find elsewhere ;]
and make it for cs 1.6 too!! cz sux ;P
actually i think this bot should be still developed, if not by original autor, then by someone else that was writing own bot
mb someday there will be a bot that doesnt need waypoints and stuff and all "thinking" realtime, for example quake->doom engine (lightning) ;)
__________________
my server and maps
-> http://voivod.hk.pl <-
voivod is offline
Mini_Midget
Veteran Member
Join Date: Jan 2006
Location: It's a mystery.
Old 06-11-2006 , 02:58  
Reply With Quote #24

Quote:
Originally Posted by voivod
yeah dont post the dll here, it could be find elsewhere ;]
and make it for cs 1.6 too!! cz sux ;P
actually i think this bot should be still developed, if not by original autor, then by someone else that was writing own bot
mb someday there will be a bot that doesnt need waypoints and stuff and all "thinking" realtime, for example quake->doom engine (lightning) ;)
doesn't realbot play without waypoints
anyways, i dont have cz so this is basiclly for 1.6 (sorry for the cz users) but i'll try my best to get cz to work too..

i've used podbot_mm with the mod and isn't that bad i rekon, just 1 or 2 bugs
1 of them is the start msg of the number of zombies there are, it keeps reading "There are 0 zombies" when there are like 8 bots in the game...
__________________
It's a mystery.
Mini_Midget is offline
voivod
Member
Join Date: Jun 2006
Location: poland
Old 06-11-2006 , 05:41  
Reply With Quote #25

ehehe the only one bot for cs i know that doesnt need waypoints (zbot autocreates) is first version of plbot by olo did someone play with it ?
it was just bouncing when it cant move thru a wall, like a pinball
__________________
my server and maps
-> http://voivod.hk.pl <-
voivod is offline
ThomasNguyen
Senior Member
Join Date: May 2006
Old 06-11-2006 , 13:03  
Reply With Quote #26

I hate the bot learning because it takes forever for good, big custom maps and even with them they are still stupid and dont know what to do.

Anyone gonna answer my question about how cz doesnt need bots.
__________________
ThomasNguyen is offline
Artzi
Junior Member
Join Date: Mar 2006
Old 06-11-2006 , 14:39  
Reply With Quote #27

Z-bots work with metamod? how ?

can u give me a link to zbots that work with Metamod and Amxmodx 1.7 plz
Artzi is offline
voivod
Member
Join Date: Jun 2006
Location: poland
Old 06-11-2006 , 17:00  
Reply With Quote #28

look at the first page of the topic
__________________
my server and maps
-> http://voivod.hk.pl <-
voivod is offline
ThomasNguyen
Senior Member
Join Date: May 2006
Old 06-11-2006 , 20:17  
Reply With Quote #29

Quote:
Originally Posted by voivod
look at the first page of the topic
you said it voivod..
__________________
ThomasNguyen is offline
voivod
Member
Join Date: Jun 2006
Location: poland
Old 06-11-2006 , 21:28  
Reply With Quote #30

what ?
__________________
my server and maps
-> http://voivod.hk.pl <-
voivod is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:25.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode