Raised This Month: $76 Target: $400
 19% 

[CS:GO] Zephyrus Store error log since years, never managed to fix it.


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
Lannister
Veteran Member
Join Date: Apr 2015
Old 05-06-2020 , 16:36   [CS:GO] Zephyrus Store error log since years, never managed to fix it.
Reply With Quote #1

Hello guys,

I been having this issue for years in my error log and i never managed to fix it, and i'm also thinking that this may be the cause of why my server crash many times per day,

To be more specific, the error log come from Zephyrus store, and in my logs it shows like this.

Code:
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM] Blaming: store.smx
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM] Call stack trace:
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [1] Line 3087, C:\Users\Computer\Desktop\Projects\store-plugin\addons\sourcemod\scripting\store.sp::Store_GetEquippedItemFromHandler
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [2] Line 780, C:\Users\Computer\Desktop\Projects\store-plugin\addons\sourcemod\scripting\store.sp::Native_GetEquippedItem
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [4] Store_GetEquippedItem
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [5] Line 84, store/scpsupport.sp::OnChatMessage
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [7] Call_Finish
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [8] Line 367, C:\Users\Administrator\Documents\Repositories\Simple Chat Processor\scripting\simple-chatprocessor.sp::OnSayText2
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM] Exception reported: Array index out-of-bounds (index -1, limit 66)
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM] Blaming: store.smx
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM] Call stack trace:
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [1] Line 3087, C:\Users\Computer\Desktop\Projects\store-plugin\addons\sourcemod\scripting\store.sp::Store_GetEquippedItemFromHandler
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [2] Line 780, C:\Users\Computer\Desktop\Projects\store-plugin\addons\sourcemod\scripting\store.sp::Native_GetEquippedItem
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [4] Store_GetEquippedItem
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [5] Line 84, store/scpsupport.sp::OnChatMessage
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [7] Call_Finish
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM]   [8] Line 367, C:\Users\Administrator\Documents\Repositories\Simple Chat Processor\scripting\simple-chatprocessor.sp::OnSayText2
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM] Exception reported: Array index out-of-bounds (index -1, limit 66)
L 05/06/2020 - 17:36:01: [SM] Blaming: store.smx
"Exception reported: Array index out-of-bounds (index -1, limit 66)"

Does someone know what may be the cause of this issue? i've tried to search errors in my items.txt but i found no one (also the store works correctly, all items show up perfectly fine) but this damn thing keeps spamming on my error log.

Also i've tried updating Sourcemod, metamod, and some extensions like dhook and that, still no luck, this thing keeps spamming my error log every second

I hope someone can help me, i need it, please!

Thanks!

Last edited by Lannister; 05-06-2020 at 16:40.
Lannister is offline
Lannister
Veteran Member
Join Date: Apr 2015
Old 05-07-2020 , 12:14   Re: [CS:GO] Zephyrus Store error log since years, never managed to fix it.
Reply With Quote #2

EDIT: I've fixed it by updating Simple chat processor https://forums.alliedmods.net/showpo...&postcount=413

EDIT2: Not fixed, still having the same issue, weird. i'll keep investigating

Last edited by Lannister; 05-07-2020 at 15:53.
Lannister is offline
zipcore
Veteran Member
Join Date: Mar 2010
Location: m_flZipcore
Old 05-08-2020 , 05:07   Re: [CS:GO] Zephyrus Store error log since years, never managed to fix it.
Reply With Quote #3

if(!client)
return Plugin_Continue;

before this line: https://github.com/dvarnai/store-plu...support.sp#L84
__________________

Last edited by zipcore; 05-08-2020 at 05:08.
zipcore is offline
Lannister
Veteran Member
Join Date: Apr 2015
Old 05-08-2020 , 12:21   Re: [CS:GO] Zephyrus Store error log since years, never managed to fix it.
Reply With Quote #4

Thanks! i've did it like this

Code:
public Action:OnChatMessage(&client, Handle:recipients, String:name[], String:message[])
{

    if(!client)
    return Plugin_Continue;
	new m_iEquippedNameTag = Store_GetEquippedItem(client, "nametag");
	new m_iEquippedNameColor = Store_GetEquippedItem(client, "namecolor");
	new m_iEquippedMsgColor = Store_GetEquippedItem(client, "msgcolor");
	
	if(m_iEquippedNameTag < 0 && m_iEquippedNameColor < 0 && m_iEquippedMsgColor < 0)
It's alright? im testing it right now also

EDIT: I've done as you told me (maybe i did wrong) but still having the same error log

Code:
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM] Blaming: store.smx
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM] Call stack trace:
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [1] Line 3084, F:\Users\XX\Desktop\XX\sourcemod-1.7.3-git5290-windows\addons\sourcemod\scripting\cstore.sp::Store_GetEquippedItemFromHandler
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [2] Line 778, F:\Users\XX\Desktop\XX\sourcemod-1.7.3-git5290-windows\addons\sourcemod\scripting\cstore.sp::Native_GetEquippedItem
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [4] Store_GetEquippedItem
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [5] Line 84, store/scpsupport.sp::OnChatMessage
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [7] Call_Finish
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [8] Line 296, /home/forums/content/files/2/3/7/4/6/4/172762.attach::OnSayText2
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM] Exception reported: Array index out-of-bounds (index -1, limit 66)
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM] Blaming: store.smx
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM] Call stack trace:
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [1] Line 3084, F:\Users\XX\Desktop\XX\sourcemod-1.7.3-git5290-windows\addons\sourcemod\scripting\cstore.sp::Store_GetEquippedItemFromHandler
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [2] Line 778, F:\Users\XX\Desktop\XX\sourcemod-1.7.3-git5290-windows\addons\sourcemod\scripting\cstore.sp::Native_GetEquippedItem
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [4] Store_GetEquippedItem
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [5] Line 84, store/scpsupport.sp::OnChatMessage
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [7] Call_Finish
L 05/08/2020 - 13:52:40: [SM]   [8] Line 296, /home/forums/content/files/2/3/7/4/6/4/172762.attach::OnSayText2

What can be the cause? i don't understand why i'm the only one having this issue (i've checked this same error log and i found nothing)

Last edited by Lannister; 05-08-2020 at 12:44.
Lannister is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:45.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode