Raised This Month: $ Target: $400
 0% 

CPU usage stuck at 5% in stats


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
deprale
Senior Member
Join Date: Oct 2018
Location: Leeds
Old 05-15-2022 , 01:31   CPU usage stuck at 5% in stats
Reply With Quote #1

Title.

Stats in console shows:
Code:
stats
CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
 5.00  0.00  0.00      10     0  847.58       0
stats
CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
 5.00  0.00  0.00      10     0  755.74       0
stats
CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
 5.00  0.00  0.00      10     0  865.35       0
stats
CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
 5.00  0.00  0.00      10     0  637.01       0
stats
CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
 5.00  0.00  0.00      10     0  855.86       0
stats
CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
 5.00  0.00  0.00      10     0  831.47       0
stats
CPU   In    Out   Uptime  Users   FPS    Players
 5.00  0.00  0.00      10     0  834.66       0
no matter what happens its always 5.00 | 5%

changing sys_ticrate has no effect either :-?

Its a default REHLDS+REGAMEDLL installation on a VDS.
I also tried it with a default HLDS installation and it's the same regardless
The system I'm using is ubuntu 22.04 (Server is running thru docker)
__________________

Last edited by deprale; 05-15-2022 at 01:31.
deprale is offline
iclassdon
AlliedModders Donor
Join Date: May 2006
Old 05-15-2022 , 16:50   Re: CPU usage stuck at 5% in stats
Reply With Quote #2

Try rcon stats instead. Using "stats" alone will only display the stats of the local pc you are using.

p.s. You will be required to login with "rcon_password" first before issuing rcon commands.
iclassdon is offline
Send a message via MSN to iclassdon
deprale
Senior Member
Join Date: Oct 2018
Location: Leeds
Old 05-15-2022 , 22:51   Re: CPU usage stuck at 5% in stats
Reply With Quote #3

I'm writing stats from the console itself, not as a user on the server.

either way it doesn't change anything, I can also set sys_ticrate to weird values like 30 or 30000, the cpu is stuck at 5% and the thread itself doesn't exceed 10% of usage.
__________________
deprale is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 19:41.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode