Raised This Month: $ Target: $400
 0% 

Release Legacy SourceBans 1.4.11 (Updated 2014/02/17)


Post New Thread Closed Thread   
 
Thread Tools Display Modes
GyroTarzan
Member
Join Date: Feb 2007
Location: Sweden
Old 05-27-2008 , 15:09   Re: SourceBans (1.1.0) (UPDATE)
#521

Quote:
Originally Posted by Davethegreat View Post
Mine is fixed, had to change some settings through the system.
What settings?
__________________
Best regards
GyroTarzan
GyroTarzan is offline
Send a message via ICQ to GyroTarzan Send a message via MSN to GyroTarzan
W][LDF][RE
Member
Join Date: Nov 2007
Location: Virginia,USA
Old 05-27-2008 , 18:02   Re: SourceBans (1.1.0) (UPDATE)
#522

Question? with 1.1.0 update, when it checks the steam id in database is it supposed to still display steam_0:0:00000 is not banned in console? If it is than it does not work properly on windows and linux servers. I put the old sourcebans smx. back and it works fine. I have even banned myself with the new 1.1.0 smx and it does not go in the database.
W][LDF][RE is offline
Olly
Senior Member
Join Date: Mar 2007
Location: UK
Old 05-27-2008 , 18:12   Re: SourceBans (1.1.0) (UPDATE)
#523

Update: 1.1.1
------------------
* Fixed blank page on admin page on new installs
* Added a check so only root admins, can set root admin (thx lomax)

Changed files:
------------------
* includes/sb-callback.php
* init.php
* pages/admin.admins.php
* pages/admin.edit.server.php
* pages/page.banlist.php

Download from: http://www.sourcebans.net
__________________
Tumblr Me: http://raspberryteen.tumblr.com


// Yarrrr!
Olly is offline
Send a message via MSN to Olly
Gweedo
Member
Join Date: Aug 2007
Old 05-27-2008 , 19:01   Re: SourceBans (1.1.1) (UPDATE)
#524

Maybe it's just me, but the ban count in the admin list is no longer there, nor is last visited... =/
Gweedo is offline
[email protected]
Senior Member
Join Date: Jan 2007
Location: Hamburg (Germany)
Old 05-27-2008 , 19:42   Re: SourceBans (1.1.1) (UPDATE)
#525

Hey

I install new sourcebans and I get in step 4 an error message
That he can not create Tabels

and then I look into my phpmyadmin and sb_ tabels in my mysqldatabank
14!!!!

EDIT:This is message
There was an error creating the table structure. Please read the message above to help debug the problem.

There were some errors in your setup that prevent SourceBans from being installed.
Please refer to the documentation to find possible fixes for these problems.

What i must doing for fix this ???


JaY

Last edited by [email protected]; 05-28-2008 at 06:37. Reason: add Errormessages
J@y-R is offline
Send a message via ICQ to J@y-R Send a message via MSN to J@y-R
SirCole
Member
Join Date: Nov 2006
Old 05-28-2008 , 01:05   Re: SourceBans (1.1.1) (UPDATE)
#526

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
Hey

I install new sourcebans and I get in step 4 an error message
That he can not create Tabels

and then I look into my phpmyadmin and sb_ tabels in my mysqldatabank
10!!!!

EDIT:This is message
There was an error creating the table structure. Please read the message above to help debug the problem.

There were some errors in your setup that prevent SourceBans from being installed.
Please refer to the documentation to find possible fixes for these problems.

What i must doing for fix this ???


JaY
Olly this is the same problem as I had..

Jay, if you have an old database with everything all in it you can upload the new files, delete the install directory, and then run the update scripts!
SirCole is offline
Electric Warrior
Senior Member
Join Date: Jan 2005
Location: Portslade, East Sussex,
Old 05-28-2008 , 02:23   Re: SourceBans (1.1.1) (UPDATE)
#527

Quote:
Originally Posted by SirCole View Post
Olly this is the same problem as I had..

Jay, if you have an old database with everything all in it you can upload the new files, delete the install directory, and then run the update scripts!
I have exactly the same problem as Jay, and mine is a new install using Sourcebans 1.1.1

When I check my databases there are 14 showing. If I need to run anything else to cure this problem, can you please explain how this is done, bearing in mind I'm completely new to using MySQL etc. Thanks
Electric Warrior is offline
Send a message via ICQ to Electric Warrior Send a message via AIM to Electric Warrior Send a message via MSN to Electric Warrior Send a message via Yahoo to Electric Warrior Send a message via Skype™ to Electric Warrior
[email protected]
Senior Member
Join Date: Jan 2007
Location: Hamburg (Germany)
Old 05-28-2008 , 06:21   Re: SourceBans (1.1.1) (UPDATE)
#528

No this is the same database as in 1.1.0 since the 1.1.1 update I have done was nothing more and I have all my webfiles deleted and database completely erased
And then I started to reinstall
J@y-R is offline
Send a message via ICQ to J@y-R Send a message via MSN to J@y-R
sirmoe
Senior Member
Join Date: Mar 2008
Old 05-28-2008 , 06:34   Re: SourceBans (1.1.1) (UPDATE)
#529

Is 1.1.1 just a web update or client as well?
sirmoe is offline
Davethegreat
Senior Member
Join Date: Nov 2007
Old 05-28-2008 , 07:58   Re: SourceBans (1.1.1) (UPDATE)
#530

Well, I am having the same problem as some other people

Latest Added Bans Total bans: 65

And
Banlist Overview - Total Bans: 54

Checked the SQL and it shows 65.

P.S
I changed some configuration files and reset my htaccess

Last edited by Davethegreat; 05-28-2008 at 08:11.
Davethegreat is offline
Send a message via AIM to Davethegreat
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:34.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode