Raised This Month: $84 Target: $400
 21% 

[Levels Ranks] Core v2.3.6


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
xantis
Junior Member
Join Date: Feb 2019
Old 09-05-2019 , 03:38   Re: [Levels Ranks] Core v2.3.6
Reply With Quote #151

Quote:
Originally Posted by freak.exe_uLow View Post
Okay and did you use the last stable version? or upgrade from too 2.4x to 3.0x?

Edit: I ask a User (M0st1ce) she mean "Refresh LR is coming soon, I think that they have problems they will no longer be" She didn't have the problem

Who is M0st1ce? She make the a Webinterface for Level Ranks and has contact to Romeo and Wend4r
https://github.com/levelsranks/levels-ranks-web
im using core 2.3.4 module fakerank 2.3.2 if i update latest version the fps drops will be fixed,right?
xantis is offline
freak.exe_uLow
AlliedModders Donor
Join Date: Jul 2012
Location: Germany
Old 09-05-2019 , 04:40   Re: [Levels Ranks] Core v2.3.6
Reply With Quote #152

Quote:
Originally Posted by xantis View Post
im using core 2.3.4 module fakerank 2.3.2 if i update latest version the fps drops will be fixed,right?
Ohhhh, maybe this is your Problem (you dont use the last version) I have sent the latest version here: https://forums.alliedmods.net/showpo...&postcount=132

Attention, make a database backup, I don't guarantee anything, but I think you need to use a new fresh database. The version difference is certainly too high and could lead to problems.
__________________

Last edited by freak.exe_uLow; 09-05-2019 at 04:44.
freak.exe_uLow is offline
einsfuhrer
Member
Join Date: Jun 2019
Location: Sweden
Old 09-05-2019 , 05:15   Re: [Levels Ranks] Core v2.3.6
Reply With Quote #153

Quote:
Originally Posted by freak.exe_uLow View Post
Did any server owner have the same problem? If so, when does the problem occur?
I've been testing for hours and hours. Here is my conclusion and when it appears:


- I have 10 Competitive servers. All 10 Competitives have the latest version of the plugin and when all servers are online and they are all full (which they are 80% of the day), the sv value starts increasing. When all servers is full, the sv is up to over 60, which cause all players getting huge fps lag spikes.

- The two first days I had the plugin, the sv went up to around 5-10 only when the round was over. But after a few days, the sv was going up to 30-40 all time which is too much, it shouldn't go over 4 or 5.

- I disabled the rank plugins on all servers, and when the servers became full, the sv was stable at 3 on all servers.

- It has to do with the rank plugin, and when I only have 6 servers online and 4 offline, the sv is only going up to 6. For people that have one or two servers, then this is not a problem for them. But for people that have more than 5, then it becomes a big problem.


Fixing this would be really awesome, I hope i helped with my testing and explanation. Hope you fix it, ask me if you have any questions, I can test on my servers!
__________________
New to coding with Sourcepawn, but I love it
einsfuhrer is offline
freak.exe_uLow
AlliedModders Donor
Join Date: Jul 2012
Location: Germany
Old 09-05-2019 , 11:06   Re: [Levels Ranks] Core v2.3.6
Reply With Quote #154

Quote:
Originally Posted by einsfuhrer View Post
I've been testing for hours and hours. Here is my conclusion and when it appears:


- I have 10 Competitive servers. All 10 Competitives have the latest version of the plugin and when all servers are online and they are all full (which they are 80% of the day), the sv value starts increasing. When all servers is full, the sv is up to over 60, which cause all players getting huge fps lag spikes.

- The two first days I had the plugin, the sv went up to around 5-10 only when the round was over. But after a few days, the sv was going up to 30-40 all time which is too much, it shouldn't go over 4 or 5.

- I disabled the rank plugins on all servers, and when the servers became full, the sv was stable at 3 on all servers.

- It has to do with the rank plugin, and when I only have 6 servers online and 4 offline, the sv is only going up to 6. For people that have one or two servers, then this is not a problem for them. But for people that have more than 5, then it becomes a big problem.


Fixing this would be really awesome, I hope i helped with my testing and explanation. Hope you fix it, ask me if you have any questions, I can test on my servers!
I ask a User (M0st1ce) she mean "Refresh LR is coming soon, I think that they have problems they will no longer be" She didn't have the problem
__________________
freak.exe_uLow is offline
einsfuhrer
Member
Join Date: Jun 2019
Location: Sweden
Old 09-05-2019 , 12:23   Re: [Levels Ranks] Core v2.3.6
Reply With Quote #155

Quote:
Originally Posted by freak.exe_uLow View Post
I ask a User (M0st1ce) she mean "Refresh LR is coming soon, I think that they have problems they will no longer be" She didn't have the problem
Did she have 10 full servers? Cause that is the biggest issue, having many servers with the rank plugin on the same node.
__________________
New to coding with Sourcepawn, but I love it
einsfuhrer is offline
freak.exe_uLow
AlliedModders Donor
Join Date: Jul 2012
Location: Germany
Old 09-05-2019 , 17:21   Re: [Levels Ranks] Core v2.3.6
Reply With Quote #156

Quote:
Originally Posted by einsfuhrer View Post
Did she have 10 full servers? Cause that is the biggest issue, having many servers with the rank plugin on the same node.
idk, just write to the Github: https://github.com/levelsranks
__________________

Last edited by freak.exe_uLow; 09-06-2019 at 10:37.
freak.exe_uLow is offline
xantis
Junior Member
Join Date: Feb 2019
Old 09-08-2019 , 03:54   Re: [Levels Ranks] Core v2.3.6
Reply With Quote #157

Quote:
Originally Posted by freak.exe_uLow View Post
Ohhhh, maybe this is your Problem (you dont use the last version) I have sent the latest version here: https://forums.alliedmods.net/showpo...&postcount=132

Attention, make a database backup, I don't guarantee anything, but I think you need to use a new fresh database. The version difference is certainly too high and could lead to problems.
i have this logs on error logs :
Code:
L 09/08/2019 - 10:50:19: [oynucazup_levelsranks.smx] [Levels Ranks Core] LoadDataPlayer - no such column: round_win
L 09/08/2019 - 10:50:26: [oynucazup_levelsranks.smx] [Levels Ranks Core] LoadDataPlayer - no such column: round_win
L 09/08/2019 - 10:51:55: [oynucazup_levelsranks.smx] [Levels Ranks Core] LoadDataPlayer - no such column: round_win
and when i type !lvl ingame it shows :
Code:
[LR] You account isnt loaded. Please reconnect on the server!
(using sqlite)
xantis is offline
freak.exe_uLow
AlliedModders Donor
Join Date: Jul 2012
Location: Germany
Old 09-08-2019 , 04:58   Re: [Levels Ranks] Core v2.3.6
Reply With Quote #158

Quote:
Originally Posted by xantis View Post
i have this logs on error logs :
Code:
L 09/08/2019 - 10:50:19: [oynucazup_levelsranks.smx] [Levels Ranks Core] LoadDataPlayer - no such column: round_win
L 09/08/2019 - 10:50:26: [oynucazup_levelsranks.smx] [Levels Ranks Core] LoadDataPlayer - no such column: round_win
L 09/08/2019 - 10:51:55: [oynucazup_levelsranks.smx] [Levels Ranks Core] LoadDataPlayer - no such column: round_win
and when i type !lvl ingame it shows :
Code:
[LR] You account isnt loaded. Please reconnect on the server!
(using sqlite)
I don't know how to fix that at sqllite, i use mysql. If you did not have any important ranks, you can have the server recreate them. Maybe another user knows more about it

Edit: This user had the same problem, he was able to fix it by using a new database
Link 1: https://forums.alliedmods.net/showpo...&postcount=120
Link 2 after the fresh database: https://forums.alliedmods.net/showpo...&postcount=125
__________________

Last edited by freak.exe_uLow; 09-08-2019 at 11:00.
freak.exe_uLow is offline
scoty
Junior Member
Join Date: Nov 2015
Old 09-11-2019 , 17:49   Re: [Levels Ranks] Core v2.3.6
Reply With Quote #159

Quote:
Originally Posted by freak.exe_uLow View Post
I also installed all this (even more) and it runs all fine

last Core Version
[Levels Ranks] Core v3.0 SR1

last Fakerank Version
[Levels Ranks] Module - Fake Rank v3.0 SR1

last Overlay Version
[Levels Ranks] Module - Overlays v3.0

For over Users
Requirement
SourceMod 1.9.0.6241 / 1.10.6412 and higher.
[Levels Ranks] Core not lower than version 3.0
Got a question...

What do i need to install here to make the ranks work?
scoty is offline
freak.exe_uLow
AlliedModders Donor
Join Date: Jul 2012
Location: Germany
Old 09-12-2019 , 01:34   Re: [Levels Ranks] Core v2.3.6
Reply With Quote #160

Quote:
Originally Posted by scoty View Post
Got a question...

What do i need to install here to make the ranks work?
So only for the Rank it is Core, if you want to have MM,Wingman and Danger Zone Icon, you have to install FakeRanks.

Info: FakeRank can give you a token ban, all Infos here: https://www.mail-archive.com/csgo_se.../msg11235.html
__________________

Last edited by freak.exe_uLow; 09-12-2019 at 01:36.
freak.exe_uLow is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:58.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode