Raised This Month: $165 Target: $400
 41% 

Solved [HELP] cant connect with rcon pass


Post New Thread Reply   
 
Thread Tools Display Modes
Author Message
nacknic
Member
Join Date: Mar 2019
Old 04-21-2019 , 17:49   [HELP] cant connect with rcon pass
Reply With Quote #1

i install hlds + amxmodx+metamode all good, but when i connect to the server and type: rcon_password "mypass" not working, someone help please ?

Last edited by nacknic; 04-22-2019 at 05:09.
nacknic is offline
Mordekay
Squirrel of Fortune
Join Date: Apr 2006
Location: Germany
Old 04-22-2019 , 00:11   Re: [HELP] cant connect with rcon pass
Reply With Quote #2

"Not working " isn't really a description of your problem. What is not working?
__________________

Mordekay is offline
nacknic
Member
Join Date: Mar 2019
Old 04-22-2019 , 01:05   Re: [HELP] cant connect with rcon pass
Reply With Quote #3

Quote:
Originally Posted by Mordekay View Post
"Not working " isn't really a description of your problem. What is not working?
the server and amxmodx work.
but if i connect from my client cs 1.6 to my server and type:
rcon_password, its not working

for examle after i type rcon_password "pass", try to kick:
Code:
 You can't 'kick' because you are not a server operator

Last edited by nacknic; 04-22-2019 at 01:21.
nacknic is offline
Gabe Iggy
Veteran Member
Join Date: Mar 2011
Location: Chile
Old 04-22-2019 , 01:26   Re: [HELP] cant connect with rcon pass
Reply With Quote #4

Quote:
Originally Posted by nacknic View Post
the server and amxmodx work.
but if i connect from my client cs 1.6 to my server and type:
rcon_password, its not working

for examle after i type rcon_password "pass", try to kick:
Code:
 You can't 'kick' because you are not a server operator
You need to type "rcon" before any server command.

example:
Code:
rcon kick
__________________
Gabe Iggy is offline
nacknic
Member
Join Date: Mar 2019
Old 04-22-2019 , 05:09   Re: [HELP] cant connect with rcon pass
Reply With Quote #5

Quote:
Originally Posted by Gabe Iggy View Post
You need to type "rcon" before any server command.

example:
Code:
rcon kick
lol you write , im not check kick command because server said im not op in the server so i thni its
access problem
nacknic is offline
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:46.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Theme made by Freecode